Veiligheidsartikelen voor uw magazijn kopen?

Wij leveren alleen volledig goedgekeurde veiligheidsartikelen ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Hoekbeschermers, staanderbeschermers en doorvalbeveiliging zijn voorbeelden van bescherming voor uw palletstellingentresolvloeren en magazijninrichting. Daarnaast hebben wij ook gaaswanden ter voorkoming van het doorschieten van pallets of producten beschikbaar waardoor uw inventaris geen schade lijdt. Bekijk op deze pagina ons complete aanbod veiligheidsartikelen en bestel gemakkelijk en snel online!

Welke veiligheidsartikelen heeft u nodig?

Door de verscherpte wet voorstellen speelt veiligheid een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Twijfelt u over welke veiligheidsartikelen u nodig heeft? Onze klantenservice adviseert de veiligheidsartikelen die u nodig heeft voor uw magazijn of werkplaats.

D-Flexx GOLF aanrijdbeveiliging

Veiligheid staat bij ons voorop!

Een ongeluk(je) in uw magazijn of bedrijfspand? Iedereen is er wel eens mee in aanraking gekomen. Vaak loopt het in 99% van de gevallen goed af. Maar juist die 1% kan grote gevolgen hebben! Met de juiste voorzorgsmaatregelen op het gebied van veiligheid en bescherming kunt u de werkomgeving en uw inventaris en investering bescherming. Bij 123 Magazijninrichting staat veiligheid voorop en hiervoor hebben wij de nieuwste veiligheidsartikelen en beschermaccessoires geselecteerd. Hierdoor kan uw magazijn en/of stellingen tegen een stootje en voldoet de magazijninrichting aan alle wettelijke veiligheidseisen en Europese keurmerken en normeringen.

Laat uw magazijn keuren door ons

Denkt u iets anders nodig te hebben of wilt u meer informatie over de veiligheidsnormeringen binnen uw magazijn? Neem dan contact met ons op! Ook staan wij altijd open voor trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en bescherming. Wist u dat magazijnkeuringen sinds 2012 verplicht zijn? Met onze artikelen kunt u huidige schades herstellen en er voor zorgen dat uw magazijn volledig goed wordt gekeurd. Wij verzorgen tevens (jaarlijkse) magazijnkeuringen. Onze eigen keurmeesters komen graag bij u langs om uw magazijn te beoordelen op veiligheid en bescherming en kunnen vaak al ter plaatse de schade herstellen. U zit toch niet te wachten op een boete of sluiting van uw magazijn door de Arbo inspectie? Na de keuring ontvangt u van ons het keuringsrapport met certificaat die u direct kunt overhandigen aan de inspectie, mocht deze langskomen.

Meest gestelde vragen over Veiligheidsartikelen

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de verschillende opties binnen ons veiligheidsartikelen assortiment. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen over veiligheidsartikelen verder uitgewerkt voor jou!

Wat zijn veiligheidsartikelen precies?
+

Meest gestelde vragen over Veiligheidsartikelen

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de verschillende opties binnen ons veiligheidsartikel assortiment. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen over veiligheidsartikelen verder uitgewerkt voor jou!

Waarom is veiligheid in uw magazijn of fabriek belangrijk?
+