Magazijnbenodigdheden

Alle magazijnbenodigdheden onder één dak

Magazijnbenodigdheden zijn naast magazijnstellingen de artikelen om uw bedrijf soepel te laten draaien. Hierbij moet u denken aan onder andere artikelen voor veiligheid, voorraadopslag en/of (intern) transport.

Een veilig magazijn, dat wilt u toch ook?

In een magazijn waar veel en hard gewerkt wordt ontstaan schades en deze kunnen grote gevolgen hebben. 123 Magazijninrichting levert alle magazijnbenodigdheden op het gebied qua veiligheid waardoor uw magazijn (weer) in perfect staat verkeerd en blijft.  Hierdoor voorkomt u extra schades en is een magazijnkeuring zo gedaan. Maar het belangrijkste is nog dat u de veiligheid garandeert van uw magazijn en personeel.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Magazijnbenodigheden zoals opstapkrukkenpalletwagens en steekwagens zijn een must have voor het makkelijk werken binnen uw bedrijf. Wij hebben de beste opties voor u geselecteerd! Magazijnbenodigdheden zoals voorraadbakken, stickers en gereedschap: u gebruikt ze allemaal wel en zijn een must voor uw magazijninrichting.  Wij beschikken over een uitgebreid assortiment zoals voorraadbakken, magazijnbakken, magazijnbewegwijzering en kasten.

Magazijnbenodigdheden voor elk bedrijf!

Onze accessoires kunnen in elk bedrijfspand worden gebruikt en zijn perfect te combineren met onze legbordstelling, grootvakstellingen, draagarmstelling of palletstellingen. Een idee of juist geen idee? Vraag het ons. Ons team staat dagelijks voor u klaar voor een deskundig advies op maat.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-