Toont alle 2 resultaten

Entresolvloeren

Entresolvloeren: op slag meer ruimte in uw magazijn!

Entresolvloeren, ook wel etagevloer, bordes, mezzanine, tussenvloer, verdiepingsvloer, zolder of magazijnvloer genoemd, is een lichte en demontabele constructie die de netto werkruimte van een bedrijfspand vergroot. Hoger gelegen ruimtes worden maximaal benut en u kunt veiliger werken. Tevens zijn deze vloeren snel monteerbaar en makkelijk demonteerbaar. Wilt u uitbreiden maar u heeft geen budget beschikbaar voor een begane grond uitbreiding? Zoek dan niet verder en kies voor een entresolvloer. Een perfecte keuze voor iedere magazijninrichting.

Een tussenvloer voor uw productiehal

Wij zijn gespecialiseerd in montage van entresolvloeren. Ons montageteam voldoet aan alle Europese eisen en reglementen en monteren dagelijks vloeren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een juiste en veilige opbouw van uw vloer. Het woord entresol is afgeleid van etage, de Engelse term is mezzanine floor. Wij hebben verschillende vloeren gemonteerd in het buitenland (zie referenties). De vloerafwerking van entresolvloeren bestaat uit verschillende types hout of roosters en zelfs een kunststof afwerking is mogelijk. Personen betreden de vloer door middel van een trap (35, 45 of 50 graden). Voor het plaatsen van goederen en/of pallets op de vloer bestaan er verschillende veilige palletopzetplaatsen. De open zijdes aan de zijkant worden voorzien van leuningwerk die voldoen aan alle huidige Europese eisen. Hierdoor zijn personen altijd optimaal beveiligd wanneer zij de vloer betreden.

Meer ruimte in uw magazijn door een verdiepingsvloer

Onze vloeren zijn ook prima te combineren met palletstellingen, grootvakstellingen of legbordstellingen. De stelling vormt in dit geval de kolommen constructie die de vloer draagt. Hierdoor creëert u een unieke combinatie van een extra vloer en opslag in stellingen. Wij kunnen zowel nieuwe als gebruikte entresolvloeren aanbieden. Ons gebruikte assortiment wisselt van tijd tot tijd. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek maat of staat uw gewenste vloer er niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • IJzersterke kwaliteit!
  • 2 jaar fabrieksgarantie!
Op aanvraag
  • Diverse kleuren leverbaar!
  • OP = OP!
Op aanvraag