Toont alle 2 resultaten

Entresolvloeren van hoge kwaliteit kopen?

Entresolvloeren, ook wel etagevloer, bordes, mezzanine, tussenvloer, verdiepingsvloer, zolder of magazijnvloer genoemd, is een lichte en demontabele constructie die de netto werkruimte van een bedrijfspand vergroot. Hoger gelegen ruimtes worden maximaal benut en u kunt veiliger werken. Tevens zijn deze vloeren snel monteerbaar en makkelijk demonteerbaar. Wilt u uitbreiden maar u heeft geen budget beschikbaar voor een begane grond uitbreiding? Zoek dan niet verder en kies voor een entresolvloer. Een perfecte keuze voor iedere magazijninrichting. In combinatie met een legbordstelling of palletstelling is entresolvloer een zeer populaire keuze voor uw magazijn. 

Offerte van entresolvloeren aanvragen

In het assortiment van 123Magazijninrichting heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen van een nieuwe entresolvloer of voor een gebruikte entresolvloer. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en adviseren u graag wat het beste bij u past.

  • IJzersterke kwaliteit!
  • 2 jaar fabrieksgarantie!
Op aanvraag
  • Diverse kleuren leverbaar!
  • OP = OP!
Op aanvraag
Wij ondervinden problemen met de formulieren voor een offerteaanvraag. U kunt uw aanvraag e-mailen naar webshop@123magazijninrichting.nl. Onze excuses voor het ongemak!
close