Koop een opbergstelling online bij 123 Magazijninrichting

123 Magazijninrichting beschikt over een ruim assortiment opbergstellingen geschikt voor veel verschillende doeleinden. Om uw ruimte efficiënt in te richten en tegelijkertijd zoveel mogelijk opbergruimte te creëren hebben wij diverse opbergstellingen in ons assortiment. Bekijk hieronder ons complete assortiment. Naast de standaard uitvoeringen kunnen de stellingen ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen of kom langs in onze showroom om te kijken wat er allemaal mogelijk is!

Opbergstelling voor uw garage of werkplaats 

Een opgeruimde en overzichtelijke garage? Voor het veilig en netjes opbergen van uw gereedschap en andere materialen zijn legbordstellingen uitermate geschikt. Bij 123 Magazijninrichting vindt u legbordstellingen in metalen en houten uitvoeringen. Deze stellingen zijn compleet inhaakbaar, waardoor u geen schroevendraaier nodig hebt bij het monteren. U kunt zelf uw opstelling van de stellingen bepalen en deze te allen tijde uitbreiden. Deze legbordstellingen kunt u gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld onze autobandenstellingen en bakkenstellingen.

Opbergstelling voor uw kantoor of magazijn

Beschikt u over een grote voorraad kleine en middelgrote artikelen die u graag wilt opslaan? Kies dan voor onze grootvakstellingen. Deze stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en later gemakkelijk uit te bereiden. Een grootvakstelling biedt veel opbergruimte en beschikt over een grote draaglast. Deze opbergstelling is ideaal om te combineren met een archiefstelling, voor bijvoorbeeld het veilig opbergen van uw documentatie.

Voor het opslaan van (euro) pallets en zwaardere goederen zijn onze palletstellingen zeer geschikt. 123 Magazijninrichting beschikt over een ruim assortiment palletstellingen, die op basis van uw opslagbehoefte en beschikbare ruimte op maat worden gemaakt. Deze stellingen voldoen aan de wettelijk verplichte Europese FEM- en EN-normen en zijn eenvoudig te monteren.  Wilt u zwaardere goederen of langgoed liever horizontaal opslaan? Dan zijn onze draagarmstellingen een goed alternatief. Deze stellingen zijn er in verschillende soorten en maten, geschikt voor zowel binnen als buiten uw bedrijfspand en verkrijgbaar in enkelzijdige en dubbelzijdige varianten.

Wat kan een opbergstelling voor mij betekenen?

Niet iedereen heeft zoveel ruimte om zijn of haar spullen op te bergen. Daarom is het belangrijk om je spullen zo goed mogelijk op te bergen, zodat je ruimte optimaal benut kan worden. Daarom is een opbergstelling ideaal voor uw ruimte. Ze zijn een uitstekende manier om uw ruimte efficiënt in te delen en tegelijkertijd zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Ze kunnen op allerlei plaatsen worden gebruikt, van kleine appartementen tot grote magazijnen. Meestal zijn ze gemaakt van metaal dat sterk en duurzaam is en dus veel gewicht kan weerstaan.

Het is een uitstekende manier om uw ruimte efficiënt in te delen en tegelijkertijd zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Ze kunnen op allerlei plaatsen worden gebruikt, van kleine appartementen tot grote magazijnen. Opbergstellingen zijn meestal gemaakt van metaal dat sterk en duurzaam is en dus veel gewicht kan weerstaan.