Multifunctioneel aan het werk met een mobiele werkbank

Wilt u flexibel zijn en uw werkbank op meerdere plaatsen neer kunnen zetten? Wij hebben hiervoor de oplossing: Een werkbank op vier wielen! Hierdoor bent u niet afhankelijk van een vaste plek in uw ruimte, maar kunt u zelf bepalen waar u uw verrijdbare werkbank neer zet.

De mobiele werkbank wordt standaard geleverd met vier krachtige wielen, voorzien van rem. De draaglast per wiel is 150 kg en de totale draaglast van de werkbank is maar liefst 600 kg! De wielen zijn voorzien van een elastische rubberband. Hierdoor zijn ze veilig en snel te verplaatsen, ook bij de volledige belasting van de werktafel. Ander bijkomend voordeel: De zwenkwielen van de mobiele werkbank zijn uitermate geschikt tegen schokken. Ook laten de wielen geen sporen of strepen achter en zijn ze voor vrijwel elke ondergrond geschikt.

Welke werkbank wielen heb ik nodig?

Standaard worden onze verrijdbare werktafels voorzien van vier krachtige wielen met rem. Deze blauw elastische wielen zijn maar liefst 100 mm dik en zorgen voor een maximale wendbaarheid van uw werkbank. Een extra handigheidje: Elk wiel is voorzien van een rem. Door de rem simpel met de voet in te drukken, zet u de werkbank eenvoudig vast op het oppervlak. Ideaal voor een werkplaats of productiehal waar de werkbank op meerdere plekken moet worden ingezet.

Zijn zwenkwielen met rem niet wat u zoekt? In ons online assortiment mobiele werkbanken zijn meerdere wielenpakketten opgenomen om de mobiele werktafel naar wens in te richten. Kies voor vier bokwielen als u de werkbank alleen in horizontale en slechts één richting te verplaatsen. Dit kan erg handig zijn voor kleine ruimtes of een smal doodlopend gangpad. Heeft u geen behoefte aan een werkbank die u vast kunt zetten?  Dan kunt u kiezen voor vier zwenkwielen. Een ideale oplossing voor korte ritten en weinig draaglast.

  • Levertijd: 2-5 werkdagen
  • Verdeelde draaglast: 600 kg
264,95
320,59  incl. btw
  • Levertijd: 2-5 werkdagen
  • Verdeelde draaglast: 600 kg
369,95
447,64  incl. btw
  • Levertijd: 2-5 werkdagen
  • Verdeelde draaglast: 600 kg
349,95
423,44  incl. btw
  • IJzersterke kwaliteit!
  • 2 jaar fabrieksgarantie!
74,95
90,69  incl. btw

Kies voor flexibiliteit en kwaliteit met een verrijdbare werktafel

Een verrijdbare werktafel beschikt over alle eigenschappen wat onze standaardwerkbanken ook bezitten: Krachtige 38 mm c-dur bladen, een stralend blauw oranje frame en een zware draaglast. In onze webshop zijn een aantal standaardafmetingen van onze mobiele werkbank verkrijgbaar:

De werkbank kunt u voorzien van één of twee niveaus. De diepte van het werkblad hebben wij in twee standaard maten beschikbaar: 95 cm en 105 cm.

En of dat nog niet genoeg is, is een opzetstuk handig mee te bestellen. Hiermee verhoogd u uw mobiele werkbank met twee extra niveaus voor nog meer opbergruimte!

Staat uw gewenste maat er niet bij? Vraag dan snel een offerte op maat aan. Wij kunnen alle afmetingen produceren en zorgen ervoor dat uwmobiele werkbank optimaal wordt ingezet binnen uw bedrijf.

Mobiele werkbank snel en eenvoudig bestellen

Of u nou in een garage, kantoor of magazijn aan het werk bent, met onze mobiele werkbank kunt u snel en effectief uw montagewerk uitvoeren of uw inpakwerkzaamheden voltooien. Direct een verrijdbare werktafel bestellen? Dit kunt u gelijk in onze webshop doen. Snel te bestellen, snel geleverd en eenvoudig gemonteerd. Het enige wat u hoeft te doen is hem op te zetten, de wielen zitten al aan het frame gemonteerd en hem in uw magazijn, kantoor of werkplaats neer te zetten en het rollende werkplezier kan beginnen! Mocht u er niet uit komen dan biedt onze montagehandleiding uitkomst, met deze handleiding heeft u uw mobiele werkbank in een handomdraai opgezet.

Stow werkbank op wielen met ladeblok