Magazijnwagens voor interne transport kopen

Bekijk ons aanbod magazijnwagens voor intern transport binnen uw magazijn of werkplaats. 123 Magazijninrichting biedt verschillende oplossingen voor het transporteren en intern verplaatsen van alle soorten materialen en goederen, waarbij u de keuze hebt tussen bijvoorbeeld een platformwagen, handkar of uniroller. Of kies voor een roller voor (euro)pallets om gemakkelijk (euro) pallets te vervoeren. Niet gevonden wat u zocht of heeft u nog vragen? Ons assortiment is oneindig. Neem gerust contact met ons op!

Magazijnwagens van topkwaliteit

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen die u van 123 Magazijninrichting gewend bent, worden alleen de beste materialen gebruikt bij het ontwikkelen onze magazijnwagens. Op basis van uw eigen wensen kunt u eenvoudig een platformwagen, handkar of uniroller bestellen die het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Twijfelt u over welke magazijnwagen het beste voor uw organisatie is? Neem gerust contact op met ons door een e-mail te sturen, of chat met ons!

Wij ondervinden problemen met de formulieren voor een offerteaanvraag. U kunt uw aanvraag e-mailen naar webshop@123magazijninrichting.nl. Onze excuses voor het ongemak!
close