Gebruikte legbordstellingen

Waarom gebruikte legbordstellingen? 

Heeft u magazijnstellingen nodig en u wilt voordelig uit zijn? Kijk dan eens naar ons aanbod gebruikte legbordstellingen. Deze doen niet onder voor nieuwe stellingen. Het werkt hetzelfde en de veiligheid is hetzelfde. Waarom dan gebruikt materiaal? Juist, om de prijs, u bent veel goedkoper uit!

Gebruikte legbordstellingen: diverse merken en maten leverbaar

Legbordstellingen zijn breed inzetbaar. Ideaal voor magazijnen, winkels, kantoren, archiefruimtes, scholen en/of ziekenhuizen. Ideaal om uw voorraad veilig te bewaren en snel te kunnen pakken. Wij beschikken vaak over grote partijen van zware kwaliteit,  van onder andere META. Een zwaar, solide systeem van degelijk Duitse kwaliteit. Eenvoudige montage door middel van een clipsysteem (geen gereedschap nodig). Door de zware kwaliteit kennen deze legbordstellingen een zeer lange levensduur. Deze module wordt reeds meer dan 25 jaar gevoerd, en is dus altijd uitbreidbaar. Eenvoudig uit te breiden door middel van aanbouwsecties.

Onze stellingen verkeren in uiterst goede staat en zijn grondig gecontroleerd op gebreken. Kenmerken van onze legbordstellingen zijn dat ze allround en flexibel zijn. Modulaire systemen, gemakkelijk uit te breiden. Vaak zijn de legborden in hoogte verstelbaar en kennen ze een draaglast tot wel 330 kilogram per legbord! Ook zijn deze stellingen perfect voor opslag van autobanden, voorraadbakken of archiefmappen!

Op zoek naar een andere gebruikte magazijnstelling?

123 Magazijninrichting biedt naast legbordstellingen nog veel meer mogelijkheden, toepassingen en oplossingen op het gebied van magazijninrichting. Wat denkt u van gebruikte palletstellingen, grootvakstellingen van bijvoorbeeld Stow of draagarmstellingen die voor zowel binnen als buiten geschikt zijn?

Ervaar de kwaliteit van ons stellingmateriaal. Wilt u de stellingen in levende lijve bekijken? Dat kan! Wij beschikken over een uitgebreide showroom waarin u al onze stelling kunt bekijken. Wacht niet langer, en neemt direct contact met ons op. Wij zorgen dat u tegen onze aanbieding geen nee kunt zeggen!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-