Let op: Door de eindejaarsdrukte kan het zijn dat uw bestelling iets later bezorgd wordt dan gepland. Vanaf 22 december tot 2 januari zijn wij gesloten. 123 Magazijninrichting staat weer voor u klaar vanaf 3 januari 2019. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een ijzersterk 2019!

Gebruikte grootvakstellingen

Divers aanbod gebruikte grootvakstellingen

Bij 123 Magazijninrichting krijgen we regelmatig mooie partijen gebruikte grootvakstellingen binnen. Een grootvakstelling, ook wel een breedvakstelling genoemd, is zeer geschikt voor het opbergen van grote en middelzware goederen die niet in een legbordstelling passen, maar te groot zijn voor een palletstelling. Een must have voor ieder magazijn, werkplaats of garage. Op deze pagina ziet u ons actuele aanbod grootvakstelling gebruikt. Het aanbod gebruikt is divers en wisselt van tijd tot tijd, vanwege een snelle doorloop in onze voorraad. Staat uw gewenste maat, kleur of draaglast er niet tussen? Neem gerust contact met ons voor informatie via 0546-433505 of stuur een e-mail. Wij beschikken tevens over meerdere kleinere partijen en adviseren u graag voor een passende oplossing.

Grootvakstelling tweedehands van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Wellicht denkt u dat tweedehands materiaal defect is en/of verborgen schades heeft. Niets is minder waar. Het binnenkomende materiaal wordt grondig gecontroleerd op schades en gebreken. De onbruikbare materialen van de breedvakstelling worden hersteld of direct vernietigd. Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsstelling en dat voor een goede prijs. Tevens draagt u een steentje bij aan het milieu door het in het hergebruik nemen van de stelling materialen.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-