Gebruikte stellingen

Gebruikte stellingen direct uit voorraad leverbaar!

Door scherp in te kopen zijn wij altijd in staat om aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Wij hebben altijd voldoende gebruikte stellingen op voorraad, zoals gebruikte palletstellingen en gebruikte legbordstellingen. Onze ervaring leert dat de vraag naar gebruikt materiaal groot is. Hierdoor wijzigen onze voorraden van dag tot dag.

Voorbeelden hiervan zijn: Palletstellingen, legbordstellingen, entresolvloeren, grootvakstellingen, draagarmstellingen, hout (c-dur platen, vuren houten vlonders etc.) en voorraadbakken. Ons gebruikte assortiment bestaat uit enkel topmerken. Merken die wij onder andere gebruikt aanbieden zijn Meta, Stow, Nedcon, Bruynzeel, Schafer, Dexion, Duwic, Jungheinrich, Esmena, Overtoom, Link51, Mecalux, Hovuma en nog veel meer!

Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd

Gebruikte stellingen zijn net zo veilig en bruikbaar als nieuwe stellingen. Alle gebruikte producten worden grondig gecontroleerd op eventuele schades en/of gebreken en indien nodig hersteld. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, alleen voor een veel lagere prijs! Alle prijzen zijn op aanvraag en exclusief montage, transport en btw.

Tip: Mocht u een gebruikte partij op onze website zien en u denkt meer materiaal nodig te hebben, laat het ons weten. Door ons uitgebreide (inter)nationale netwerk zijn wij in staat snel voorraden bij te vullen, of te combineren, met nieuw stellingmateriaal. Zo bespaart u altijd op de prijs!

Opkopen van uw gebruikte stellingen

Bent u toe aan nieuwe stellingen, heeft u ze niet meer nodig of heeft u een restanten partij over? Dan zijn wij op zoek naar u! Doordat ons gebruikte assortiment heel wisselend is zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraad. Neem gerust contact met ons op via webshop@123magazijninrichting.nl of bel ons op telefoonnummer 0546 – 433 505.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte producten verzorgt 123 Magazijnrichting ook het transport en eventuele (de)montage. Daarnaast geven wij u graag een deskundig advies bij het ontwerp van uw magazijninrichting. Bovendien voeren wij ook (periodieke) keuringen uit die sinds 2012 verplicht zijn voor de overheid.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-