Een werkbank voor houtbewerking nodig?

Voor werkbanken die geschikt zijn voor houtbewerking bent u bij 123magazijninrichting.nl aan het goede adres! Onze werkbanken zijn voor diverse werkzaamheden inzetbaar:

 • Werkplaatsen
 • Hobbyruimtes
 • Schoollokalen
 • Houtbewerkingsbedrijven

Overal waar u hout wilt zagen of wilt bewerken kunt u eenvoudig en snel een werkbank van ons opzetten en in gebruik nemen! Daarnaast kunnen wij u uitgebreid adviseren omdat wij zelf ook gebruik maken van werkbanken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke werkbank voor uw situatie geschikt is. Daarbij is het belangrijk dat u de ideale werkbank hoogte koopt.

Persoonlijk advies aanvragen

Werktafels voor houtbewerking online kopen

123magazijninrichting.nl is de werkbankspecialist van Nederland. Uitstekende prijzen in combinatie met ongekende kwaliteit gaan bij ons hand in hand. Bekijk alle werkbanken online en zie wat er allemaal mogelijk is!

 • Op onze Stow werkbanken pagina krijgt u een indruk van onze grootste werkbanken! Hier vindt u alle informatie en fotomateriaal om de juiste keuze te maken.
 • Een volledige werkbank op maat laten maken? Ook dat is mogelijk!
 • Ons assortiment werkbanken op wielen vindt u hier.
 • Naast hout bewerken ook andere werkzaamheden aan uw werktafel uitvoeren? Bekijk dan onze META werktafels!
 • Een klein budget? Kies een gebruikte werkbank!

Alle werktafels zijn uit voorraad leverbaar en kennen daardoor een uitstekende levertijd! Tevens is het mogelijk om de werkbanken af te komen halen in Wierden.

 

Stow werkbank op wielen met ladeblok

 

Welke maat werkbank is voor houtbewerking geschikt?

Wij leveren standaard maatvoeringen om u als klant de beste prijs te kunnen bieden. Afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het soort hout dat u wilt bewerken, heeft u de keuze uit de volgende opties:

 • Hoogte: standaard ingesteld op 100 cm (kosteloos op maat lager gemaakt).
 • Breedte: 180, 270 en 360 cm.
 • Diepte: 95 of 105 cm.
 • Draaglast: 2000 kg per werkblad.
 • Optioneel kunt u een tweede niveau of een wielenpakket mee bestellen.

Bekijk daarentegen goed hoeveel werkruimte u nodig heeft op het werkblad. Twijfelt u? Bestel dan sowieso een diepte van 105 cm. Voor slechts tien euro extra bent u sowieso verzekerd van genoeg ruimte om uw hout uitstekend te kunnen bewerken.

Persoonlijk advies aanvragen

Handige acessoires voor houtbewerking!

Uiteraard heeft u tijdens het houtbewerking ruimte nodig voor gereedschappen en het opbergen van bevestingsmateriaal zoals bouten en moeren. Ook het vastklemmen van houten platen of onderdelen is een must. U kunt tijdens het bestelproces eenvoudig een bankschroef of ladeblok mee bestellen! Zo maakt u uw houtbewerking werkplaats in een handomdraai compleet.

Tip: Kijk ook eens naar onze werkbank met opzetstuk. Ideaal als u net dat extra stukje opbergruimte nodig heeft. Vul het opzetstuk met inpakmaterialen en/of magazijnbakken en u heeft alles in een handomdraai netjes en overzichtelijk opgeborgen. Deze werkbank is ook met wielen leverbaar waardoor u gemakkelijk de werktafel van de ene afdeling naar de andere kunt verplaatsen.

Werkblad werkbank

Hoogwaardig werkblad

Duurzame materialen

Verrijdbare oplossingen

Wat voor werkbank houtbewerking heb ik nodig?

Een werkbank houtbewerking is een bank waar de houtbewerker zijn of haar werk doet. De werkbank houtbewerking is meestal een zware, platte tafel met een dik blad en heeft vaak bankschroeven, klemmen en andere hardware om hout op zijn plaats te houden om het zagen gemakkelijker te maken. Hier assembleert u uw project, snijdt u uw voorraad op maat en legt u de laatste hand. Maar wat is de beste manier om er een te bouwen?

Er zijn veel verschillende soorten werkbanken houtbewerking. Het probleem met de meeste ontwerpen is dat ze veel ruimte en tijd nodig hebben om te bouwen. De Stow werkbanken van 123Magazijninrichting zijn de ideale oplossing. Door het makkelijke en stevige design kunt u ideaal hout bewerken op uw werkbank. Een werkbank houtbewerking is een essentieel hulpmiddel voor elke houtbewerker of vakman. Het biedt een ruimte om uw project te bewerken terwijl u eraan werkt, en het biedt ook opslagruimte voor gereedschappen en benodigdheden.

Een werkbank houtbewerking is natuurlijk niet alleen geschikt voor houtbewerkers of vakmannen. Een werkbank houtbewerking is ook ideaal voor de hobbyist, of in een magazijn. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat er veel verschillende soorten werkbanken zijn, maar ze hebben allemaal een aantal dingen gemeen. Werkbanken worden gebruikt door mensen die specifieke taken moeten uitvoeren, zoals iets snijden of meten. Ze worden ook gebruikt door mensen die zeer nauwkeurige taken willen uitvoeren, zoals snijden of kleine meubelstukken in elkaar zetten.

Bewerk uw hout veilig op één van onze werktafels

Onze werkbanken zijn voorzien van krachtige C-dur houten platen. De werkbladen zijn brandvertragend en voldoen aan alle wettelijke normeringen. Daarnaast werken wij uitsluitend met nieuwe materialen waardoor u scherpe randen op of aan onze werkbanken niet zult tegenkomen.

Het frame is afgeleid van een Stow palletstelling. Als u het frame ziet dan herkend u het direct. De blauwe staanders en de oranje liggers komt u in ieder magazijn tegen. Hierdoor zijn onze werkbanken extreem krachtig en staan deze gelijk stabiel. De meegeleverde houten klampen en de veiligheidspennen zorgen er voor dat uw bladen nooit gaan schuiven of om gaan vallen.

Wij adviseren u graag over werkbanken!

Interesse in één van onze werkbanken? Aarzel niet en neem gelijk contact met ons op.
Dit kan per e-mail, Whatsapp ff schakel de chat op onze webshop in! Tevens staan wij ook telefonisch voor u klaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Persoonlijk advies aanvragen