Een werkbank voor houtbewerking nodig?

Voor werkbanken die geschikt zijn voor houtbewerking bent u bij 123magazijninrichting.nl aan het goede adres! Onze werkbanken zijn voor diverse werkzaamheden inzetbaar:

 • Werkplaatsen
 • Hobbyruimtes
 • Schoollokalen
 • Houtbewerkingsbedrijven

Overal waar u hout wilt zagen of wilt bewerken kunt u eenvoudig en snel een werkbank van ons opzetten en in gebruik nemen! Daarnaast kunnen wij u uitgebreid adviseren omdat wij zelf ook gebruik maken van werkbanken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke werkbank voor uw situatie geschikt is. Daarbij is het belangrijk dat u de ideale werkbank hoogte koopt.

Werktafels voor houtbewerking online kopen

123magazijninrichting.nl is de werkbankspecialist van Nederland. Uitstekende prijzen in combinatie met ongekende kwaliteit gaan bij ons hand in hand. Bekijk alle werkbanken online en zie wat er allemaal mogelijk is!

 • Op onze Stow werkbanken pagina krijgt u een indruk van onze grootste werkbanken! Hier vindt u alle informatie en fotomateriaal om de juiste keuze te maken.
 • Een volledige werkbank op maat laten maken? Ook dat is mogelijk!
 • Ons assortiment werkbanken op wielen vindt u hier.
 • Naast hout bewerken ook andere werkzaamheden aan uw werktafel uitvoeren? Bekijk dan onze META werktafels!
 • Een klein budget? Kies een gebruikte werkbank!

Alle werktafels zijn uit voorraad leverbaar en kennen daardoor een uitstekende levertijd! Tevens is het mogelijk om de werkbanken af te komen halen in Wierden.

 

Stow werkbank op wielen met ladeblok

 

Welke maat werkbank is voor houtbewerking geschikt?

Wij leveren standaard maatvoeringen om u als klant de beste prijs te kunnen bieden. Afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het soort hout dat u wilt bewerken, heeft u de keuze uit de volgende opties:

 • Hoogte: standaard ingesteld op 100 cm (kosteloos op maat lager gemaakt).
 • Breedte: 180, 270 en 360 cm.
 • Diepte: 95 of 105 cm.
 • Draaglast: 2000 kg per werkblad.
 • Optioneel kunt u een tweede niveau of een wielenpakket mee bestellen.

Bekijk daarentegen goed hoeveel werkruimte u nodig heeft op het werkblad. Twijfelt u? Bestel dan sowieso een diepte van 105 cm. Voor slechts tien euro extra bent u sowieso verzekerd van genoeg ruimte om uw hout uitstekend te kunnen bewerken.

Handige accessoires voor houtbewerking!

Uiteraard heeft u tijdens het houtbewerking ruimte nodig voor gereedschappen en het opbergen van bevestingsmateriaal zoals bouten en moeren. Ook het vastklemmen van houten platen of onderdelen is een must. U kunt tijdens het bestelproces eenvoudig een bankschroef of ladeblok mee bestellen! Zo maakt u uw houtbewerking werkplaats in een handomdraai compleet.

Tip: Kijk ook eens naar onze werkbank met opzetstuk. Ideaal als u net dat extra stukje opbergruimte nodig heeft. Vul het opzetstuk met inpakmaterialen en/of magazijnbakken en u heeft alles in een handomdraai netjes en overzichtelijk opgeborgen. Deze werkbank is ook met wielen leverbaar waardoor u gemakkelijk de werktafel van de ene afdeling naar de andere kunt verplaatsen.

Werkblad werkbank

Hoogwaardig werkblad

Duurzame materialen

Verrijdbare oplossingen

Bewerk uw hout veilig op één van onze werktafels

Onze werkbanken zijn voorzien van krachtige C-dur houten platen. De werkbladen zijn brandvertragend en voldoen aan alle wettelijke normeringen. Daarnaast werken wij uitsluitend met nieuwe materialen waardoor u scherpe randen op of aan onze werkbanken niet zult tegenkomen.

Het frame is afgeleid van een Stow palletstelling. Als u het frame ziet dan herkend u het direct. De blauwe staanders en de oranje liggers komt u in ieder magazijn tegen. Hierdoor zijn onze werkbanken extreem krachtig en staan deze gelijk stabiel. De meegeleverde houten klampen en de veiligheidspennen zorgen er voor dat uw bladen nooit gaan schuiven of om gaan vallen.

Wij adviseren u graag over werkbanken!

Interesse in één van onze werkbanken? Aarzel niet en neem gelijk contact met ons op.
Dit kan per e-mail, Whatsapp ff schakel de chat op onze webshop in! Tevens staan wij ook telefonisch voor u klaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Persoonlijk advies aanvragen