123 Magazijninrichting B.V. is altijd voorzien van een ruime voorraad. Doordat een deel van ons assortiment uit losse onderdelen bestaat, en dit (eventueel) (voor)gemonteerd moet worden, werken wij met vier voorraadstatussen. Hieronder volgt een korte uitleg van de verschillende statussen en wat dit precies betekent voor de levertijd. De voorraadstatus van een product vindt u op de productpagina onder de button productspecificaties.

1-2 werkdagen:
Het product is op voorraad in ons magazijn. Wanneer u deze besteld en betaald voor 15:00 uur, dan versturen wij het nog dezelfde dag. U ontvangt uw pakket binnen 24 uur.

2-5 werkdagen
Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk klaargemaakt. Omdat bij deze producten het klaar maken van de order langer duurt (montage, maatwerk, inpakwerk en/of eigen transport) moet u rekening houden met een iets langere levertijd.

5-10 werkdagen
Het product staat in bestelling bij onze leverancier. Binnen uiterlijk 10 werkdagen wordt het product bezorgd.
Deze producten worden ingepland op combinatietransport. Zodra wij bij u in de buurt zijn nemen wij contact op voor het inplannen van de bezorging.

Op aanvraag
Dit zijn producten op maat en dienen uitvoerig te worden afgestemd met leverancier en fabrikant. Wij houden u op de hoogte van de levertijd. Levering wordt uitgevoerd middels combinatietransport.


  • Onze klantenservice is geopend van ma. t/m vr. van 8.00 – 17.00 uur.
  • E-mail:  info@123magazijninrichting.nl
  • Tel:       +31 (0)546 – 433505
5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-