Veiligheid en veiligheidscontrole

Dat zijn belangrijke onderwerpen binnen uw magazijn die niet vergeten mogen worden.
Wist u bijvoorbeeld dat een magazijn jaarlijks gecontroleerd moet worden, en dat u op een moment van controle van de arbeidsinspectie u altijd een rapport moet kunnen overhandigen die nog geldig is?

MBK Magazijnkeuringen

Onze dochteronderneming MBK Magazijnkeuringen kan u hierin helpen. Door de nauwe samenwerking tussen 123 Magazijninrichting, Becking Montage en MBK Magazijnkeuringen heeft de keurmeester minder tijd nodig. Weet hij precies hoe lang uw magazijn al staat, en wat er staat. Wat zwakke plekken zijn door bijvoorbeeld schades die gereden zijn op dezelfde plek etc.
Hierdoor heeft u minder werk met de keurmeester, is de keurmeester minder lang aanwezig, en kost het daardoor ook minder! Voor iedereen beter dus.
Is uw magazijn toe aan een eerste keuring, of herkeuring. Of wilt u meer informatie over deze diensten. Kijkt u dan eens op de website www.mbkmagazijnkeuringen.nl

Vaak is er weinig ruimte in een gang, terwijl er veel moet gebeuren: orders verzamelen, schoonmaken, bijvullen, en dan fungeert een gang ook nog vaak als loop- of rijroute naar een volgende hal. Vooral bij beperkte ruimte en vele bewegingen is het risico op een ongeval groot.

In verreweg de meeste magazijnen worden de goederen opgeslagen in stellingen. Het verplaatsen van pallets met zwaar materiaal en de variatie in soorten en maten artikelen die opgeslagen liggen, leveren risico’s op.

Trucks van leveranciers en klanten, heftrucks om de voertuigen te laden en te lossen,op hun beurt wachtende chauffeurs en magazijnmedewerkers die heen en weer lopen om aanwijzingen te geven of vrachtbrieven te controleren: bij een laaddock is het altijd druk.

Wilt u meer weten over hoe de veiligheid in uw magazijn is gesteld? En of er voldoende aan gedaan is? Kijk eens op de website van MBK Magazijnkeuringen. Daar vind u meer belangrijke hotspots, en oplossingen ervoor die u grotendeels ook zelf kunt doen!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-