123magazijninrichting.nl maakt gebruikt van een diverse vervoersdiensten om uw materialen zo snel en veilig mogelijk bij u te laten bezorgen.

Wij hanteren drie opties. Op de productpagina onder specificaties > type zending kunt u zien welke optie voor u gehanteerd gaat worden en wat er van u verwacht wordt tijdens de aflevering.

Brievenbuspakket & colli’s
Wanneer wij uw bestelling aanbieden aan onze koeriersdienst (DPD) ontvangt u een e-mail van ons met de track & trace code. Na ontvangst van deze e-mail kan het 12 tot 24 uur duren voordat u uw zending online kunt volgen. Vervolgens kunt u zien wanneer de koeriersdienst het pakket bij u komt afleveren. 

Palletzendingen
De meeste producten worden verzonden op een pallet. Via onze externe vervoerder(s) ontvangt u de track&trace code zodat u te allen tijde uw bestelling kunt volgen en binnen welks tijdbestek deze afgeleverd wordt.

Voor palletzendingen geldt dat u op de dag van levering ’s morgens vroeg een e-mail krijgt met de track&trace code met de indicatie van de aflevertijd die dag. Let wel dit is slechts een indicatie, tijden kunnen anders zijn of aangepast worden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezorging door 123magazijninrichting.nl
Met onze eigen transportdienst kunnen wij helaas (nog) geen track&trace systeem hanteren. Producten waarbij de levertijd ‘in overleg’ staat worden via onze eigen transportdienst uitgeleverd.

Wij nemen contact met u op om de aflevering in overleg af te stemmen. Zodra uw bestelling gereed staat voor transport nemen wij contact op voor het inplannen van de bezorging en bent u er ook zeker van dat de levering voor de door u ingeplande dag daadwerkelijk plaatsvindt.


5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-