Op zoek naar een stow werktafel?

Stevige en flexibele werktafel online kopen

Wilt u een fijne en aantrekkelijke werkplek creëren? Kies dan voor een werkbank van 123 Magazijninrichting. Een echte krachtpatser, die onmisbaar is bij dagelijkse werkzaamheden in een werkplaats, magazijn of garage. In ons online assortiment vindt u een aantal standaard uitvoeringen, variërend van 180 tot 360 cm breed en 95 t/m 105 cm diep. De standaard hoogte is 100 cm. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook een werktafel op maat maken.

Breed inzetbaar en geschikt voor vele doeleinden 

Door de stevige en robuuste opbouw is onze werktafel geschikt voor veel verschillende dagelijkse bedrijfsactiviteiten of hobbymatig gebruik. Bijvoorbeeld om te gebruiken bij een (auto)garage, groothandel, webwinkelier, installatiebedrijf, maar ook schoolgemeenschappen, timmer- en bouwbedrijven of voor thuis in de garage.

Door het gebruik van 38 mm dik c-dur houtenblad in plaats van spaanplaat is de werkbank geschikt voor intensief gebruik en kent deze een lange levensduur. Het houten werkblad trekt niet krom, brokkelt niet af en is ook bestemd tegen spatwater. Dit betekent dat onze werkbank prima in een vochtige ruimte kan staan of met een vochtige doek schoongemaakt kan worden.

Kenmerken van de STOW Werkbank

Onze werktafel biedt een aantal voordelen t.o.v. van een doorsnee werkbank. Lees hieronder de vijf belangrijkste kenmerken:

• Vervaardigd uit nieuw stelling materiaal van het merk STOW, een Belgisch fabricaat dat al jarenlang op dezelfde wijze wordt geproduceerd.  Deze materialen voldoende aan de alle wettelijke eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid en zijn snel en makkelijk leverbaar.

• Voorzien van een houten c-dur topblad van maar liefst 38 mm dik. C-dur kenmerkt zich door de vezel die door middel van verlijming een erg sterk werkblad vormt. Het werkblad kent een verdeelde draaglast van maar liefst 2000 kg.

• Voor meer opbergruimte is het mogelijk om een extra tussenniveau onder de werktafel te plaatsen. Handig voor het opbergen van materialen, gereedschappen en andere kleine spullen. Een 2e niveau kunt u op elke gewenste hoogte onder de werktafel inhangen.

• Optioneel is het mogelijk om wielen onder de werkbank te plaatsen. Zo bent u niet afhankelijk van een vaste werkplek, maar kunt u hem neerzetten waar u wilt. Standaard gebruiken wij vier krachtige zwenkwielen, voorzien van een rem. De draaglast per wiel is 150 kg. En de totale draaglast van een mobiele werkbank is 600 kg.

• Het opzetten van een werktafel gaat zeer gemakkelijk en snel. Door het voor gemonteerde frame rechtop te zetten en de liggers op de gewenste hoogte in de staanders te haken, staat de werktafel direct stabiel. Voor extra veiligheid dient u de meegeleverde borgpennen in de ligger te plaatsen. Plaatst vervolgens het c-dur houten werkblad op de liggers en bevestig de klampen (houten balken) onder het blad en tussen de liggers. Bij aankoop van een STOW werkbank ontvangt u altijd een handige montagehandleiding.

Een geschikte werktafel vinden

In onze webshop vindt u een aantal standaard afmetingen, variërend van 180 t/m 360 cm breed en 95 of 105 cm diep. Afhankelijk van de beschikbare werkruimte en uw eisen en wensen kunt een juiste keuze maken en direct online kopen. Onze standaard uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar en hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

Professionele werkbank op maat gemaakt

Zoekt u meerdere werkbanken of een speciale afmeting of opstelling? Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een werkbank volledig op maat laten maken. Omdat wij zelf produceren is het mogelijk om te kiezen voor een aangepaste opstelling, bijvoorbeeld een L-opstelling of U-opstelling. Wilt u liever een kleinere of juiste een grotere werkbank? Ook dat is geen enkel probleem. Voor extra opbergruimte is het mogelijk om de werkbank te voorzien een extra tussenniveau of opzetstuk. Wij adviseren u graag over een passende oplossing. Neem contact op via tel: 0546-433505 of stuur een e-mail.

Offerte voor een werkbank op maat