Kies voor een Stow Grootvakstelling!

Ruime keuze Grootvakstelling Stow Midirack

Nieuw in ons online assortiment: de grootvakstelling van Stow. De Stow Midirack grootvakstelling is een flexibel opslagsysteem, dat breed inzetbaar is voor de opslag van middelzware goederen, die u gemakkelijk met de hand uit de stelling kunt pakken. De breedvakstelling is leverbaar in verschillende afmetingen en draaglasten, met verzinkte staanders en liggers. Dit geeft een mooie industriële uitstraling, in vergelijking de traditionele blauwe staanders en oranje liggers, dat stow hanteert voor de palletstelling.

Voor de opslag van zware en grote goederen

Onze grootvakstelling, ook wel een breedvakstelling genoemd, is van een Belgisch fabricaat en kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit en stabiliteit. Het opslaan van zware draaglasten van 210 tot 410 KG. per niveau is hierdoor geen enkel probleem. De stelling heeft meer draagvermogen dan een legbordstelling en minder dan een palletstelling en is daardoor hét perfecte alternatief als een legbordstelling te weinig opbergruimte biedt en een palletstelling te veel ruimte in beslag neemt.

Direct uit voorraad leverbaar

We hebben momenteel een ruime voorraad grootvakstellingen van Stow en kunnen de volgende maten direct uit voorraad leveren:

  • Hoogte: 225 cm
  • Vakbreedte: 180, 200 en 250 cm
  • Diepte: 60, 80 en 100 cm
  • (Verdeelde) draaglast: van 210 tot 410 KG. per niveau

Met verschillende liggerlengtes is het mogelijk om een lange opstelling naar eigen wens samen te stellen. Het voordeel van een grootvakstelling zijn de bredere legborden (60, 80 of 100 cm diep)  zodat het opslaan van bijvoorbeeld zware goederen en grote dozen of kratten geen probleem is.

Een basissectie met (standaard) drie niveaus inclusief spaanplaat is al leverbaar vanaf €149,95 (excl. btw & transport). Maak hieronder een keuze uit de beschikbare vakbreedtes, kies het gewenste aantal vakken en niveaus en profiteer van uitstekende kwaliteit voor een lage prijs!

 

Bekijke alle grootvakstellingen 180 cm breed

 

Bekijke alle grootvakstellingen 200 cm breed

Breedvakstelling zelf opbouwen

De opbouw van een breedvakstelling lijkt veel op een palletstelling, is makkelijk zelf uit te voeren en bestaat uit drie onderdelen: jukken, liggers en plaatwerk. De jukken, ook wel staanders genoemd, kunt u eenvoudig omhoog zetten en zijn voorzien van een inhaaksysteem waar u de ligger op elke gewenste hoogte kunt inhangen. De houten platen vallen vervolgens precies tussen de liggers, waardoor deze mooi gelijk lopen en er geen opstaande randen zijn.

Meer informatie of direct een aanbieding ontvangen?

Geïnteresseerd in een nieuwe grootvakstelling? Vraag dan vandaag nog online een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een scherpe aanbieding. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt, door ons te bellen op TEL: 0546-433505 of stuur een e-mail. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook beschikken wij over een showroom (Industrieweg 12 in Wierden) waar u de grootvakstelling kunt bekijken. Kom gerust eens langs, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste magazijnstelling.

Vraag direct een offerte aan!