Retourneren

U bent niet helemaal tevreden met het bestelde product of heeft u de maat of het product verkeerd ingeschat? Het kan allemaal gebeuren.

Retourneren of ruilen
Alle bestelde producten hebben een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van de producten om zonder opgaaf van reden de bestelde producten te retourneren.

 

  • De verzendkosten voor retourneren en ruilen zijn voor eigen rekening.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Producten die op maat voor u gemaakt worden kunnen nooit geretourneerd worden!
  • Zodra het product bij ons binnen is gekomen zullen wij uw geld binnen zeven werkdagen terugstorten en/of uw nieuwe bestelling gereed maken.
  • Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op om zonder opgaaf van reden de bestelling te retourneren.

U kan hier het retourformulier downloaden

Garantie

Al onze producten worden geleverd met volledige fabrieksgarantie (Let op: dit geldt niet voor gebruikte artikelen en materialen).

Garantietermijn
De garantietermijn vindt u bij elk artikel onder het kopje specificaties.