Waar vind ik de levertijd?

De levertijden staan bij elk product weergegeven onder specificaties > levertijd. De levertermijn van 123 Magazijninrichting.nl B.V. kan verschillen per product. De levertermijn wordt bij vrijwel al onze producten vermeld. Wanneer de vermelde levertermijn overschreden dreigt te worden, zullen wij contact met u opnemen telefonisch of per e-mail. Wij zullen dan zo snel mogelijk voor u uitzoeken wat de oorzaak van de eventuele vertraging is en zo mogelijk de bestelling op tijd te laten versturen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Leverwijze
De meeste artikelen in onze webshop worden geleverd door een extern transportbedrijf waarmee wij nauw samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat snel te schakelen en blijft u als klant op de hoogte waar uw bestelling zich bevindt.

In speciale gevallen, bijvoorbeeld grote orders legbordstellingen of grote/zware palletstellingen kan het voorkomen dat de bestelling via ons eigen combinatietransport wordt ingepland. De reden hiervoor is dat u anders veel geld kwijt bent voor de levering. Wij nemen dan zelf contact op met u voor een afleverafspraak. Deze producten zijn vaak te herkennen waar bij de levertijd ‘in overleg’ staat.

Aflevering vindt plaats op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.


 

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-