Menu

Wat zijn de levertijden?
Bent u benieuwd wanneer uw bestelling geleverd wordt? Hieronder een overzicht met levertijden van de artikelen die op voorraad zijn en rechtstreeks in de webshop te bestellen zijn:

Voorradige artikelen

Werkdagen: Voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis
Weekend: Bestellingen na vrijdagmiddag 15.00 uur zullen op maandag of dinsdag worden bezorgd.

2 – 7 werkdagen
Omdat wij veel artikelen in ons assortiment hebben die afwijkende maten hebben kan het voorkomen dat wij afwijkend transport in moeten calculeren.

De verzending zal door onze eigen transportdienst gedaan worden. Door het combinatietransport wat wij toepassen kunnen wij u een voordeliger tarief aanbieden. Wij nemen contact met u op voor een afleverafspraak.

Langere verzendtijd
Wij hebben een aantal producten in het assortiment die rechtstreeks vanaf onze leverancier worden verstuurd. Doordat onze leverancier een tweetal vaste tijdstippen per week hanteert voor bestellingen, kan het voorkomen dat er een langere verzendtijd geldt.

Uiteraard is het mogelijk om van ons een schatting van de levertijd te weten te krijgen. Hiervoor kunt u het beste rechtstreeks contact met ons opnemen.

Let op: Vanwege het instellen van een nieuw transportsysteem worden alle bestellingen op dit moment ingepland met combinatietransport. Hiervoor is het berekenen van de verzendkosten met het postcodesysteem al ingesteld. De levertijd bedraagt tussen de 4 – 9 werkdagen. Onze excuses voor het ongemak. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen. 


 

  • Onze klantenservice is geopend van ma. t/m vr. van 8.00 – 17.00 uur.
  • E-mail:  info@123magazijninrichting.nl
  • Tel:       +31 (0)546 – 433505
5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-