Koop een opbergrek online bij 123 Magazijninrichting

123 Magazijninrichting beschikt over een ruim assortiment metalen opbergrekken geschikt voor veel verschillende doeleinden. Om uw ruimte efficiënt in te richten en tegelijkertijd zoveel mogelijk opbergruimte te creëren hebben wij diverse opbergrekken in ons assortiment. Bekijk hieronder ons complete opbergrek assortiment. Naast de standaard uitvoeringen kunnen de stellingen ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen of kom langs in onze showroom om te kijken wat er allemaal mogelijk is!

Opbergrek voor uw garage of werkplaats 

Een opgeruimde en overzichtelijke garage? Dat kan met een opbergrek! Voor het veilig en netjes opbergen van uw gereedschap en andere materialen zijn legbordstellingen uitermate geschikt. Bij 123 Magazijninrichting vindt u legbordstellingen in metalen en houten uitvoeringen. Deze stellingen zijn compleet inhaakbaar, waardoor u geen schroevendraaier nodig hebt bij het monteren. U kunt zelf uw opstelling van de stellingen bepalen en deze te allen tijde uitbreiden. Deze legbordstellingen kunt u gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld onze autobandenstellingen en bakkenstellingen. Met opbergrekken van 123Magazijninrichting bent u verzekerd van kwaliteit.

Opbergrek voor uw kantoor of magazijn

Beschikt u over een grote voorraad kleine en middelgrote artikelen die u graag wilt opslaan? Kies dan voor onze grootvakstellingen. Deze stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en later gemakkelijk uit te bereiden. Een grootvakstelling biedt veel opbergruimte en beschikt over een grote draaglast. Ideaal om te combineren met een archiefstelling, voor bijvoorbeeld het veilig opbergen van uw documentatie. Een opbergrek kan een ware toevoeging voor uw magazijn zijn.

Voor het opslaan van (euro) pallets en zwaardere goederen zijn onze palletstellingen zeer geschikt. 123 Magazijninrichting beschikt over een ruim assortiment palletstellingen, die op basis van uw opslagbehoefte en beschikbare ruimte op maat worden gemaakt. Deze stellingen voldoen aan de wettelijk verplichte Europese FEM- en EN-normen en zijn eenvoudig te monteren. Wilt u zwaardere goederen of langgoed liever horizontaal opslaan? Dan zijn onze draagarmstellingen een goed alternatief. Deze stellingen zijn er in verschillende soorten en maten, geschikt voor zowel binnen als buiten uw bedrijfspand en verkrijgbaar in enkelzijdige en dubbelzijdige varianten. Heeft u een opbergrek nodig? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.