Volgens Duitse kwaliteitsnormen

META is TÜV-gekeurd en GS gecertificeerd (Geprüfte Sicherheit). De productie geschiedt volgens de kwaliteitsnorm DIN EN ISO-9001.

123 Magazijninrichting is in Nederland en België leverancier van het merk META, een grote Duitse producenten van magazijnstellingen in veel verschillende soorten en maten. META is al meer dan 120 jaar actief in de sector metaalbewerking en is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van professionele magazijntechniek in Duitsland en Europa en gecertificeerd op basis van DIN-EN 9001.

META voert een breed assortiment magazijnstellingen, welke al meer dan 25 jaar op dezelfde wijze worden geproduceerd zonder aanpassingen. Dit betekent dat u in de toekomst altijd uw meta stelling kunt blijven uitbouwen en goed kunt combineren met andere META systemen. De meeste stellingen worden gemaakt in de eigen fabriek in Duitsland.

Alle producten en materialen geleverd door META worden regelmatig getest. META is TÜV-gekeurd en GS gecertificeerd (Geprüfte Sicherheit). De productie geschiedt volgens de kwaliteitsnorm DIN EN ISO-9001.

GROTE VOORRAAD, SNELE LEVERING.

Als enige in Nederland heeft 123 Magazijninrichting het grootste META assortiment op voorraad.

Als erkend importeur van het Duitse systeem META beschikken wij over een grote voorraad. Hierdoor is een snelle levering van slechts enkele werkdagen gegarandeerd. Zoekt u een speciale opstelling of afwijkende maat?

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel het standaard assortiment van META bestellen, dat bestaat uit:

  • META CLIP Legbordstelling
  • META MINI-RACK Grootvakstelling
  • META COMPACT Archiefstelling
  • META MULTISTRONG EN ATLAS Draagarmstelling
  • META CLIP S3 Bakkenstelling
  • META SPECIALS: kledingstelling, bandenstelling en vatenstelling