Toont alle 8 resultaten

Nog meer efficiëntie in uw magazijn met onze hoek stellingkasten

Een magazijn inrichten is een echte kunst. In uw magazijn heeft u namelijk een bepaald aantal m2 om te benutten. Hoe richt u de beschikbare ruimte het meest efficiënt in? Met andere woorden: hoe en waar installeert u magazijnmateriaal zodat u het meest makkelijke en het meest renderende magazijn heeft dat mogelijk is? Een hoek stellingkast laat u toe om (letterlijk) elke hoek van uw opslagruimte te benutten. U stapelt goederen op tot helemaal in de hoek en daardoor verliest u geen ruimte. Een stellingkast voor de hoek van META kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. U plaatst er bakken in, losse goederen, kratten of archiefdozen bijvoorbeeld. U koopt ze in de afmetingen die u wenst en zet ze op een strategische plek in uw magazijn in. Het is een zeer belangrijk onderdeel van uw magazijnuitrusting. Welke uit ons aanbod kiest u?

 

Kies de afmeting van uw hoek stellingkast

Wilt u een stellingkast van META in de hoek van uw magazijn plaatsen? Kies dan voor de juiste afmetingen zodat u de stellingkast perfect in uw magazijn integreert. U kiest de hoogte, de breedte en de diepte. Hou bij de keuze van de stellingkast in de hoek rekening met de opbouw van uw magazijn. U heeft misschien intern transport waarmee u dagelijks goederen verplaatst. Voor dit transport moeten de rijbanen voldoende breed zijn.

En misschien staan er in uw magazijn ook werkbanken en andere diverse magazijnstellingen. Ook hiermee dient u rekening te houden. Om een efficiënt magazijn te hebben, moet u al deze uitrusting onderling optimaal met elkaar combineren. Heeft u hierover graag raad? Wij helpen u!

 

Een aanbouwsectie nodig? Bestel ze meteen mee

Wilt u wellicht in de toekomst gaan uitbreiden? Denk ook aan een aanbouwsectie. Met een dergelijke aanbouw maakt u uw META hoek stellingkast bijna op maat van uw werkruimte. Bestel de aanbouw meteen mee met uw hoek stellingkast, zodat u nog meer opslagruimte krijgt. De hoek stellingkast van META loopt feilloos over in de aanbouwsectie. Onze hoek stellingkasten zijn ook perfect te combineren met onze legbordstellingen. Door meerdere types stellingen te combineren, krijgt u een optimaal gebruik van uw magazijn.

 

 

Ga voor onze services en kwaliteit

Onze META stellingkasten voor de hoek zijn van zeer goede kwaliteit. Wij werken uitsluitend met merken van hoog niveau. Wij zijn eveneens zeer begaan met veiligheid in magazijnen. Wij doen onder meer ook magazijnkeuringen. Doe een beroep op onze services zodat u in orde blijft met de wetgeving. En wij geven u raad in verband met veiligheidsvoorschriften. Ook voor veiligheidsartikelen kunt u bij ons terecht. Wil u een volledig magazijn inrichten? Dan zijn wij uw partner! Wij delen graag onze jarenlange ervaring met u. Service, kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Koop uw hoek stellingkast bij 123 Magazijninrichting

Heeft u de juiste META stellingkast voor een hoek in uw magazijn hier gevonden? U bestelt online en wij gaan er mee aan de slag!

Uw stellingkast voor de hoek wordt zeer snel in uw magazijn bezorgd. Staat u voor de inrichting van een volledig magazijn of heeft u slechts één hoek stellingkast nodig? Dat maakt voor ons niet uit, wij leveren altijd topservice! Voor welk project u ons ook aanspreekt, wij gaan efficiënt en snel te werk. De inrichting van uw magazijn is onze zorg. Heeft u vragen over onze hoek stellingkasten, over de inrichting van uw magazijn of heeft u twijfels welke van onze producten u het beste koopt? Neem contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
339,95
411,34  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
387,95
469,42  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
408,95
494,83  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
451,95
546,86  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
408,95
494,83  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
467,95
566,22  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
494,95
598,89  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
547,95
663,02  incl. btw