Toont alle 2 resultaten

Pas uw stelling perfect aan dankzij onze legborddragers

De meeste stellingen bestaan uit stijlen en legborden. Denk aan legbordstellingen of grootvakstellingen. De verbinding tussen deze twee onderdelen zijn de legborddragers. Wilt u extra legborden of vakken voorzien? Dan koopt u extra legborddragers en legborden en u past uw stelling aan, aan uw behoeftes. Deze dragers zorgen ervoor dat de legborden en de stijlen volledig stabiel aan elkaar vastzitten. Kies de juiste legborddragers bij uw magazijnstelling. Wij helpen u hier graag bij.

 

Legborddragers, bekijk goed de specificaties

Dragers voor legborden bestaan in heel wat soorten. Elke legborddrager is geschikt voor een bepaald draagvermogen, net zoals de legborden. Het volledige gewicht dat door de legborden gedragen wordt, komt immers op de dragers terecht. Het is dan ook cruciaal om met dit draagvermogen rekening te houden. Kies dit draagvermogen ruim genoeg. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op het moment dat u zwaardere goederen wil opslaan dan deze die u nu op de legborden stapelt.

 

Het juiste gebruik van legborddragers, vraag ons advies

Heeft u voor uw stellingen dragers voor de legborden nodig? Dan vindt u ze hier. En heeft u toch twijfels over welke dragers u gaat kiezen? Neem contact met ons op, wij geven u advies. U laat ons weten voor welke stellingen en voor welke goederen de dragers moeten dienen, wij stellen u de perfecte dragers voor uw legborden voor.

 

Extra legborddragers nodig? Geen probleem

U heeft niet altijd legborden én dragers nodig. Het kan zijn dat u, bijvoorbeeld bij een verhuizing, enkele legborddragers bent kwijtgeraakt. Of u heeft stellingen op de kop kunnen tikken, maar er ontbreken enkele dragers. Geen probleem, bij 123Magazijninrichting verkopen wij afzonderlijk de dragers voor de legborden. Wij hebben voor heel wat types stellingen de gepaste dragers. Zoek niet verder, maar vind ze hier!

 

Uw veiligheid is onze zorg

Onze jarenlange ervaring leert ons dat veiligheid in een magazijn van cruciaal belang is. Zowel uw goederen als uw medewerkers moeten altijd veilig zijn. Heeft u nieuw magazijn ingericht of een reorganisatie in uw magazijn doorgevoerd? Dan komen wij voor u de magazijnkeuring uitvoeren. Deze keuring moet op regelmatige basis gebeuren zodat u altijd in orde bent met de wetgeving. U krijgt van ons de nodige certificaten. Stellingen zijn aan deze keuring onderhevig, en dus moeten de dragers voor de legborden ook helemaal conform zijn aan de wettelijke voorschriften. Onze dragers voor legborden voldoen aan de wettelijke normen.

 

Legborddragers snel besteld en geleverd

Heeft u de legborddragers gevonden die u zocht? Dan plaatst u gewoon de bestelling online via onze webshop. U bestelt ze individueel of samen met andere van onze producten. Wij hebben de dragers op voorraad, zodat wij snel kunnen leveren. Heeft u nog informatie nodig over onze stellingen, hoe u ze monteert of afbreekt? Of wil u advies over de volledig installatie van uw magazijn, kantoor of werkplaats? Bij 123Magazijninrichting zetten wij onze expertise in om het perfecte magazijn voor u in te richten.

  • Levertijd: 2-3 werkdagen
  • IJzersterke kwaliteit!
0,95
1,15  incl. btw
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
  • IJzersterke kwaliteit!
0,95
1,15  incl. btw