Enig resultaat

De draagarmwagen, dé wagen met uiteenlopende toepassingen

Het inrichten van een magazijn en daarbij naar efficiëntie streven, begint met het inzetten van het juiste materiaal. We hebben diverse materialen om uw werkplek perfect in te richten. Met een draagarmwagen stapelt en vervoert u uiteenlopende producten. Denk hierbij aan buizen, platen, profielen die u snel en eenvoudig op de draagarmen plaatst. Goederen met gebogen vormen, bijvoorbeeld gebogen buizen, vinden ook zeer makkelijk een plek in een draagarmwagen. Ook voor het drogen van onderdelen is dit type wagen zeer geschikt. U hangt de te drogen stukken op meerdere niveaus. Ze hinderen elkaar niet. En u rijdt de wagen van de ene werkplek naar de andere. Dit type wagen is een echte duizendpoot.

Opslag en intern vervoer dankzij een draagarmwagen

Elk soort goederen vereist een andere aanpak en een andere manier van stapelen. Draagarmwagens zijn zeer praktisch en flexibel als het gaat om het indelen van opslag. Als u goederen binnenkrijgt, plaatst u ze meteen in de draagarmwagen. Ze zijn netjes en veilig opgeborgen. Om ze naar de juiste plek te brengen, rijdt u de wagen tot waar u de goederen nodig heeft. Draagarmwagens functioneren met andere woorden als opslagplaats, maar tegelijkertijd ook als intern vervoermiddel binnen uw magazijn. Dit heeft als voordeel dat u een aantal handelingen minder moet doen. U hoeft de goederen niet van vaste rekken op wagens over te laden. De gehele werking van uw werkplaats wordt nog efficiënter. Eén of meerdere draagarmwagens besparen u veel tijd een geld.

Uw magazijn efficiënt inrichten, laat het aan ons over

Wenst u niet alleen een draagarmwagen te kopen, maar denkt u er ook aan om uw magazijn te vernieuwen of wilt u uw werkplaats herinrichten? Of staat u voor de inrichting van een volledige werkplaats? Wij zijn hiervoor dé geschikte partner. In ons aanbod vindt u dan ook alles wat u nodig heeft om uw werkplek perfect in te richten. U vindt bij ons diverse magazijnstellingen, werkbanken, entresolvloeren, magazijnkasten, kantoorinrichting en veiligheidsartikelen. Daarbij doen we ook de jaarlijkse magazijnkeuring. Wij zetten al onze expertise in om voor u een magazijn te creëren dat efficiënt is, aangenaam om in te werken is en tevens ook veilig.

Uw draagarmwagen bij 123 Magazijninrichting kiezen

Heeft u de draagarmwagen gevonden die u zocht? Bestellen doet u eenvoudig online. U hoeft niet lang te wachten, wij hebben zeer korte levertijden. Bent u toch nog op zoek naar een ander type draagarmwagen of ander materiaal voor opslag of intern transport? Vraag advies aan onze klantenservice. Wij helpen u verder!

  • Diverse modellen
  • Snel geleverd!
Op aanvraag