Op zoek naar een magazijnstelling?

Magazijnstelling kopen bij 123 Magazijninrichting

123 Magazijninrichting beschikt over een ruim assortiment magazijnstellingen, geschikt voor veel verschillende doeleinden. Om kleine materialen en gereedschap netjes op te bergen is een legbordstelling of een grootvakstelling geschikt. Kies voor een palletstelling wanneer u zwaardere draaglasten op (euro)pallets wilt opslaan. Bij ons vindt u online altijd de juiste stelling voor uw magazijn of werkplaats, die aansluit bij uw wensen, eisen en budget. Naast de standaard uitvoeringen kunnen de metalen stelling ook op maat gemaakt worden. Bekijk ons complete assortiment of neem voor meer informatie of een persoonlijk advies gerust contact met ons op via tel: 0546-433505 of stuur een e-mail.

Legbordstelling

Onze legbordstellingen zijn van het merk META. Een solide Duits opslagsysteem, volledig verzinkt, dat al 25 jaar op dezelfde wijze wordt geproduceerd. Geschikt voor een overzichtelijke en nette opslag voor lichte en kleine goederen. Online verkrijgbaar in acht hoogtes, zes lengtes en vijf dieptes. Met bijbehorende accessoires, zoals vakverdelers en lades kunt u eindeloos combineren en uitbreiden.

Bakkenstelling

Voor het overzichtelijk en veilig opbergen van al uw kleine materialen en gereedschappen is een bakkenstelling een goede mogelijkheid. Een bakkenstelling van het Duitse merk META is een erg krachtig systeem, dat makkelijk te monteren is

In onze webshop vindt u een aantal standaard uitvoeringen met blauwe en rode magazijnbakken. Naar wens kunnen wij ook een bakkenstelling op maat leveren.

Draagarmstelling

Voor het liggend opslaan van zware en lange goederen, bijvoorbeeld houten balken of staalpanelen kunt u kiezen voor een  draagarmstelling. Er zijn diverse mogelijkheden voor zowel lichte als zware belastingen. Wij verkopen alleen opslagsystemen van Duitse fabricaten, om een optimale kwaliteit en veiligheid te garanderen. Ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. Vraag direct een offerte aan of bestel een standaard module in onze webshop.

Grootvakstelling

Een grootvakstelling is breed inzetbaar en bedoelt voor het opslaan van zware en grote producten, welke te klein zijn voor een legbordstelling, maar te groot voor een palletstelling. Alle goederen zijn met de hand snel toegankelijk. Onze grootvakstellingen zijn van Belgisch en Duits fabricaat en kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en stabiliteit. Online verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en opstellingen. Zit uw stelling er niet tussen? Wij leveren ook stellingen op maat. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden om een stelling op maat te laten maken. 

Palletstelling

Een palletstelling biedt de juiste oplossing voor het opslaan van materialen op europallets, blokpallets en wegwerppallets. De beschikbare ruimte en het gewenste draagvermogen bepalen welke palletstelling afmeting het meest geschikt is voor uw situatie. Wij werken samen met een Belgische en Duitse fabrikant, STOW en META . Voorzien van een RG norm, CE gecertificeerd en geproduceerd volgens de laatst gestelde normen. Zo bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, een lange levensduur en optimale veiligheid. Ook bij een bestelling van stelling op maat staan wij garant voor de kwaliteit. 

Gebruikte stellingen

Regelmatig krijgen wij mooie partijen gebruikte stellingen binnen, die vanwege een verbouwing of verhuizing overbodig zijn geraakt. Dit gaat om bekende merken gebruikte legbordstelling of palletstelling van bijvoorbeeld Nedcon, Dexion, GS3 of Schäfer. Het grootste voordeel van gebruikt is dat u altijd geld bespaart ten opzichte van nieuw, maar wel A-kwaliteit krijgt. Door de robuuste metalen opbouw hebben magazijnstellingen een lange levensduur en kunnen gerust een tweede leven mee. 

Meer informatie of een persoonlijk advies?

Naast ons online aanbod magazijnstellingen kunt u voor een persoonlijk advies altijd contact opnemen met ons deskundig en enthousiast verkoopteam via 0546-433505 of e-mail. Ook beschikken wij over een uitgebreide showroom, waar u diverse magazijnstellingen kunt bekijken en kopen. Onze showroom is gevestigd aan de Industrieweg 12 in Wierden. Wij leveren u graag een magazijnstelling op maat. Afhankelijk van uw eisen en voorkeur zorgen wij dat de magazijnstelling op maat perfect bij uw si aansluit.  Wilt u graag een advies op locatie? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar de juiste oplossing. Vervolgens maken we een vrijblijvende aanbieding, inclusief 2D en 3D tekeningen en kunnen naar wens de magazijn stellingen voor u monteren.