Magazijnkeuring

Als bedrijf en/of organisatie  bent u verplicht om uw magazijn jaarlijks te laten keuren. Een magazijnkeuring houdt in dat alle stellingen in uw magazijn veilig zijn.

Magazijnstellingen moeten jaarlijks gecontroleerd worden op schades, gebreken en onveilige situaties en uiteindelijk goedgekeurd zijn voor gebruik. Hierbij moet u onder andere denken aan palletstellingen, draagarmstellingen en entresolvoer(en).

Wist u dat een jaarlijkse magazijnkeuring verplicht is? Uw veiligheid, de veiligheid van uw collega’s en hun werkomgeving, is onze prioriteit nummer één. U wilt toch ook de risico’s op de werkvloer minimaliseren?

MBK Magazijnkeuringen

Over ons 

MBK magazijnkeuringen is een jong en dynamisch bedrijf en werkt onder de hoede van 123 Magazijninrichting, en beschikt over volledige gecertificeerde keuringsmeesters.

Uw veiligheid, de veiligheid van uw collega’s en hun werkomgeving, is onze prioriteit nummer één, want u wilt toch ook de risico’s op de werkvloer minimaliseren?

Laat vandaag nog een magazijnkeuring door ons uitvoeren en u bent verzekerd van een veilig magazijn!

Wetgeving

Volgens de Arbo Wetgeving bent u verplicht uw magazijn één keer per jaar door een onafhankelijk keuringsbedrijf te laten keuren. Minimaliseer de kans op ongevallen en kies voor een veilig werkomgeving. Laat uw magazijn vandaag nog keuren door MBK Magazijnkeuringen.

✓ Vrijblijvend advies na afronding keuring
✓ Plan van aanpak herstelwerkzaamheden!
✓ Logistiek advies voor verbetering, veiligheid en optimalisatie van uw magazijninrichting!

Protocol

Het keuringsprotocol waarmee de keurmeester werkt, omvat samengevat een visuele in- spectie van de stellingen en een beoordeling van de constructie.

Aan de hand van een checklist wordt gecontroleerd of het gebruik van uw stellingen overeenkomt met de gebruiksveiligheid als omschreven in de ARBO – regelgeving en de NEN-EN15635.

Hierbij worden alle componenten van uw magazijnstellingen o.a. gecontroleerd op schade, juiste montage, en correct gebruik.

Wat keuren wij?

Wij keuren alle soorten magazijnstellingen zoals:

Palletstellingen
Draagarmstellingen
Legborstellingen
Entresolvloeren

Daarnaast kunnen wij optioneel ook de keuring verzorgen voor: 

✓ Elektrisch gereedschap
✓ Valbeveiliging
✓ Klimmateriaal zoals trappen en ladders

Werkwijze

Wij keuren volgens de Arbo wetgeving en alle gelden Europese normen!

U krijgt vrijblijvend advies na afronding keuring en een plan van aanpak met betrekking tot de nodige herstelwerkzaamheden! Tevens krijgt u een advies voor verbetering, veiligheid en optimalisatie van uw magazijninrichting!

Plan van aanpak

✓ Een keurmeester komt uw magazijn inspecteren
✓ Er wordt een inspectierapport opgesteld
✓ U krijgt een offerte voor de herstelwerkzaamheden
✓ De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd
✓ Vervolgens volgt een controle op het herstel
✓ Bij goedkeuring ontvangt u van ons het certificaat.
✓ Uw magazijn is dan goedgekeurd voor 1 jaar!

U zult denken dat dit financieel gezien een behoorlijke investering is. Niets is minder waar! Onze magazijnkeuringen beginnen al vanaf € 75,00 ex. btw!

Benieuwd wat 123 Magazijninrichting B.V. voor uw bedrijf kan betekenen? Vul hieronder geheel vrijblijvend uw gegevens in en wij informeren u graag verder.