Werkbanken

Werkbank online kopen

Werkbanken zijn niet meer weg te denken uit een magazijn of werkplaats. Daarnaast zijn ze voor vele doeleinden geschikt: Onze werkbank is onder andere inzetbaar als werktafel, montagetafel, inpaktafel, productietafel, machinetafel en/of verrijdbaar bureau. Uw magazijn of werkplaats is niet compleet zonder één van deze krachtpatsers. De werkbanken van 123 Magazijninrichting vormen de basis voor uw magazijn, projectruimte, werkplaats, distributiecentrum of productielijn. Hierdoor wordt uw ruimte optimaal benut. In ons assortiment vindt u een aantal standaard uitvoeringen, variërend van 1800 t/m 3600 mm breed en 950 t/m 1050 diep. Gebruik het filter aan de linkerkant om eenvoudig de juiste werkbank te vinden. Afhankelijk van uw wensen kunt u ook een werkbank op maat laten maken.

Oersterke werkbanken

Onze werktafels worden enkel vervaardigd uit nieuw stelling materiaal van het merk STOW. Het houten c-dur (top)blad is maar liefst 38 mm dik, enorm sterk en biedt een verdeelde draaglast van 2000 kg. Daarnaast voldoen de paktafels aan alle brandveiligheidsregels en certificaten. Ook zijn ze bestemd tegen spatwater, wat betekent dat deze werkbank prima in een vochtige ruimte kan staan. Wilt u flexibel zijn en de werkbank op meerdere plaatsen neer kunnen zetten? Dat kan! Optioneel worden onze werkbanken voorzien van wielen (bokwielen, zwenkwielen, zwenkwielen met rem) zodat u niet afhankelijk bent van een vaste plek in uw ruimte, maar zelf kunt bepalen waar u uw werkbank neer zet. Gebruik het productfilter aan de linkerzijde om snel de juiste werkbank te vinden.

Werkbank op maat gemaakt

In onze webshop bieden wij onze standaardmaten aan. Heeft u een idee of project waardoor u graag een andere maat of module wilt? Dat is mogelijk! De werktafels kunnen geheel naar wens op maat gemaakt worden. Wij produceren namelijk zelf en kunnen alles volledig op maat maken. Zo kunnen wij aan elke vraag voldoen en uw werkbank supersnel leveren. Daarnaast zijn combinaties met palletstellingenlegbordstellingen, gereedschapswagens of voorraadbakken mogelijk. Bovendien kunnen wij u bij grotere aantallen nog scherpere prijzen aanbieden! Vraag nu nog een offerte aan en wij versturen u dezelfde dag nog een offerte waartegen u geen nee kunt zeggen!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-