Stow palletstelling

STOW Palletstelling

Een palletstelling van STOW is de oplossing voor het zo efficiënt mogelijk opslaan van diverse soorten pallets: Europallets, blokpallets of pallets met afwijkende maten. Palletstellingen zijn voor elk bedrijf geschikt, voorwaarde is wel dat de pallets met een heftruck of palletwagen in de stelling worden gereden. STOW palletstellingen zijn veilig, CE gecertificeerd, kwaliteit gewaarborgd (ISO 9001) en voldoen aan alle Europese FEM normeringen.

Verschillende maten direct uit voorraad leverbaar

STOW biedt een aantal voordelen ten opzichte van concurrenten. Het belangrijkste voordeel is dat dit merk een vast perforatiesysteem hanteert dat in de toekomst nooit wijzigt. Hierdoor is uitbreiding op uw huidige palletrekken, voor nu of in de toekomst, dan ook snel te realiseren.

De palletstelling van STOW onderscheidt zich met een aantal vaste liggermaten waardoor het altijd duidelijk is hoeveel pallets u per niveau kwijt kunt en wat de maximale draaglast per niveau is. U heeft de keuze uit een aantal standaard componenten zoals liggers van 1800 mm, 2700 mm en 3600 mm met diverse draaglasten (2000 t/m 3000 KG). Staanders leveren wij uit voorraad t/m 8000 mm hoog en zijn volledig op maat in te korten. Standaard (wettelijke verplichte) diepte van de staanders is 1100 mm.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-