Palletstelling accessoires

Herkent u het probleem van pallets die verschuiven en soms uit een palletstelling dreigen te vallen? Of wilt u graag dozen, bakken of vaten in een palletstelling zetten? Wij kunnen u hiervoor houten platen, ook wel vlonderplanken genoemd, aanbieden. Deze vurenhouten vlonders voorkomt valgevaar van pallets en zijn geschikt om losse materialen in een palletstelling op te slaan.

De vlonders zijn specifiek voor een palletstelling ontwikkeld. De houten plaat past precies tussen de betreffende liggermaten (1800 mm, 2700 mm en 3600 mm) en is voorzien van klampen aan de onderkant. Hierdoor hoeft u alleen de vlonder er in te leggen en bent u geen montagemateriaal nodig. Een vlonderplank is een veilige, simpele en tevens betaalbare oplossing!

Metalen roosters voor een palletstelling

Geen behoefte aan hout? Kies dan voor metalen gaasroosters. Het grootste voordeel van roosters is dat ze onderhoudsvrij zijn. Stofvorming, vervorming of doorbuiging komen bij deze krachtige metalen roosters niet voor!  Verder bieden deze roosters dezelfde voordelen als de vlonderplanken. Onze metalen roosters zijn lichtdoorlatend, waardoor u beter zicht hebt op uw materialen. Ook zijn deze roosters uitermate geschikt voor stellingen op speciale locaties, zoals vriescellen en/of koelinstallaties.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-