Palletstellingen

Ongekend veel mogelijkheden met onze palletstellingen

123 Magazijninrichting is erkend leverancier van Stow & Meta. Deze palletstellingen merken zijn al jarenlang de grotere spelers op de markt op het gebied van magazijninrichting. De voordelen van deze merken zijn naast een eenvoudige en snelle montage, dat u verzekerd bent van veiligheid en kwaliteit. De stellingen voldoen aan alle Europese FEM- en EM veiligheidseisen. De kwaliteit wordt gewaarborgd volgens de ISO 9001 norm. Wie bieden naast een standaard assortiment ook een uitgebreid aanbod aan accessoires om uw magazijn of bedrijfshal functioneel te laten werken. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk. U heeft een zeer uitgebreide keuze met betrekking tot afmetingen, type pallet of gewicht. Ook een volledig geautomatiseerd productieproces behoort tot de mogelijkheden.

123 Magazijninrichting en palletstellingen: een unieke combinatie!

Onze palletstellingen voldoen aan alle wettelijke normeringen en eisen. Wist u bijvoorbeeld dat een palletstelling waarin europallets worden geplaatst een verplichte diepte van 1100 mm moeten hebben?

123 Magazijninrichting kan ook de montage en keuring van uw magazijnstellingen voor u verzorgen. Zo bent u niet afhankelijk van derden en kunt u snel schakelen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie en montage van magazijninrichtingen. Volledig VCA gecertificeerd en geven u deskundig advies over veiligheid en inrichting.

Wist u dat onze werkbanken ook gemaakt worden van Stow materialen? Erg handig en perfect te combineren met onze stellingen. Een combinatie van beide behoort ook tot de mogelijkheden.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-