Legbordstelling

META Legbordstellingen online kopen

Een legbordstelling is één van de meest gebruikte opslagsystemen in een magazijn, werkplaats of voor thuis, in de garage of schuur. Een legbordstelling is ideaal om stukgoederen, zoals dozen, bakken of losse artikelen en materialen op een nette en overzichtelijke wijze op te slaan. Onze META legbordstelling is van Duits fabricaat, waarbij de Duitse degelijkheid direct is terug te vinden in de kwaliteit en afwerking van het opslagsysteem.

Een metalen legbordstelling begint altijd met een basissectie, om deze vervolgens uit te kunnen breiden met aanbouwsecties. Afhankelijk van uw beschikbare ruimte en opslagbehoefte kiest u in onze webshop gemakkelijk de juiste uitvoering, variërend van 2000 t/m 3000 mm hoog, 750 t/m 1700 mm breed, 300 t/m 800 mm diep en bieden wij u draaglasten van 150 kg tot maar liefst 330 kg!

META, al 30 jaar een begrip in Duitsland

In onze webshop vindt u legbordstellingen van het merk META. Dit merk is reeds 30 jaar het meest gebruikte en tevens meest verkochte systeem in Duitsland. Wij bieden u met META een aantal voordelen en specifieke eigenschappen waarmee u uw magazijn zo comfortabel maakt en optimaal benut!

De legbordstellingen zijn volledig verzinkt en voorzien van een inhaaksysteem, waardoor de stellingen gemakkelijk en zonder gereedschap te monteren zijn. Daarnaast zijn ze volledig verzinkt en heeft META op unieke wijze een magazijnstelling met een robuuste industriële look gecreëerd.

Wist u dat META al meer dan 30 jaar op dezelfde wijze wordt geproduceerd? Hiermee blijft het mogelijk dat in de toekomst gemakkelijk en snel een extra sectie(s) ter aanvulling op uw huidige rij(en) of bijvoorbeeld een aantal losse legborden aan uw stelling kunt toevoegen.

Eindeloos combineren en uitbreiden

Een META legbordstelling beschikt over slechts twee systeembouwstenen (frame en legborden) die nodig zijn voor de opbouw. Met het eenvoudige kliksysteem kunt u de metalen legbordstellingen snel en gemakkelijk monteren. Hierbij is geen gereedschap nodig. Daarnaast kent META oneindig veel accessoires zodat er in de toekomst altijd uitgebreid kan worden. Ook is het mogelijk om een legbordstelling te combineren met bijvoorbeeld een bakkenstelling, bandenstelling.

Voor een variabele indeling van uw magazijnstelling kunt u de legborden per 25 mm in hoogte verstellen. Voor het opslaan van kleine losse voorwerpen, bijvoorbeeld bouten, moeren en schroeven kunt u met een uitgebreid assortiment accessoires (zoals vakverdelers, voorzetlijsten en bakken) een opslagplek voor elke categorie creëren.

Kenmerken van een legbordstelling 

META is de onbetwiste nummer 1 op het gebied van legbordstellingen in Duitsland. Dit heeft natuurlijk zo zijn redenen.De legbordstellingen worden enkel en alleen in Duitsland geproduceerd volgens de RG norm. Dit waarborgt de degelijkheid van de materialen, oftewel de kwaliteit van het staal.

De RG normering in combinatie met de gegalvaniseerde afwerklaag zorgt er voor dat META een legbordstelling heeft weten te produceren die robuust is, maar toch een luxe uitstraling kent. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat de legbordstellingen ook na vele jaren gebruik er nog steeds bijna hetzelfde eruit zien, ten opzichte van de eerste dag dat de stellingen werden opgebouwd. Naast de wettelijk voorgeschreven garantie bieden wij u ook een kwaliteitsgarantie van 5 jaar op onze META legbordstellingen.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-