Legbordstellingen

META Legbordstellingen 

123 Magazijninrichting levert diverse legbordstellingen in verschillende varianten en maten. Deze legbordstellingen zijn verkrijgbaar in een krachtige verzinkte metalen uitvoering en geschikt voor opslag van lichte en zware goederen. Een legbordstelling is eenvoudig te monteren, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en kent een lange levensduur. Naast het standaard assortiment is ook maatwerk mogelijk. Stel eenvoudig uw eigen stelling samen met behulp van de filteropties aan de linkerkant.

Eenvoudig uit te breiden

In onze webshop vindt u legbordstellingen van het merk META. Deze stellingen zijn volledig verzinkt en voorzien van een inhaaksysteem, waardoor de stellingen gemakkelijk en zonder gereedschap te monteren zijn. Een ander voordeel van META is dat u altijd uw stellingen kunt uitbouwen met aanbouwsecties. Al 25 jaar worden deze systemen op dezelfde wijze geproduceerd zodat u gemakkelijk en snel een extra niveau of vak kunt creëren als aanvulling op uw huidige rij.

Een compleet magazijn inrichten?

Ons aanbod legbordstellingen is zeer geschikt voor het flexibel en efficiënt inrichten van uw magazijn. Wij bieden naast deze legbordstellingen een uitgebreid aanbod magazijnstellingen aan, zoals palletstellingen, grootvakstellingen of draagarmstellingen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw gehele magazijn in te richten. 123 Magazijninrichting kan ook de montage en keuring van uw magazijnstellingen voor u verzorgen. Bestel eenvoudig en snel in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-