Ladekasten

META ladekasten

META ladekasten zijn flexibele en praktische kastmodules zijn uitermate geschikt voor het inrichten van gesloten werkruimtes, zoals werkplaatsen, opslagruimtes en magazijnen. 123 Magazijninrichting biedt verschillende varianten en maten aan om al uw materialen en gereedschap efficiënt en overzichtelijk op te bergen. Onze metalen ladekasten zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit, eenvoudig en zonder gereedschap op te bouwen en kennen een lange levensduur. Een kastmodule van META kan zonder problemen in een bestaande legbordsysteem worden geïntegreerd op basis van het META Clip systeem. Hierdoor zijn er veel verschillende combinatiemogelijkheden om uw ruimte in te richten op basis van uw wensen. Bekijk hieronder ons standaard assortiment en bestel gemakkelijk en snel online!

Verschillende combinatiemogelijkheden

Ons assortiment ladekasten zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden. De ladekasten van META zijn uitermate handig om te gebruiken als gereedschapskast of werkplaatskast en kunnen naar eigen wens worden voorzien van lades en legborden. Een lade en legbord kent een verdeelde draaglast van 70 kg en 100 kg, waardoor het opslaan van stevige en zware materialen geen enkel probleem is!  Daarnaast is het mogelijk om een deel van een ladekast volledig af te sluiten met een deur, zijwanden en achterwanden. Een ander groot voordeel van META is dat u in de toekomst altijd uw stelling kunt uitbreiden. META produceert al ruim 25 jaar op dezelfde wijze en zonder aanpassingen, zodat u gemakkelijk en snel een extra opslagplek kunt creëren.

Ladekast op maat 

Naast ons standaard assortiment bieden wij ook ladekasten op maat aan. Bij 123 Magazijninrichting is het mogelijk om uw ladekast naar eigen wens en smaak samen te stellen. Bepaal zelf de gewenste specificaties en afmetingen, waarbij u kunt variëren in breedte en diepte, aantal legborden en lades en als extra optie vakverdelers kunt plaatsen. Vraag vrijblijvend een aanbieding op maat aan.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-