Grootvakstellingen

META grootvakstelling online kopen bij 123 Magazijninrichting

Grootvakstellingen zijn het juiste alternatief voor palletstellingen. Voor de opslag van volumineuze, grote, en zware producten, maar die te klein zijn voor een palletstelling en te groot voor een legbordstelling. Een grootvakstelling biedt naast eenvoudige en snelle montage ook maximale stabiliteit en veel opbergruimteHet is een perfecte oplossing voor de inrichting van uw magazijn, werkplaats en/of bedrijfspand.

Bekijk hieronder ons ruime aanbod grootvakstellingen en bestel gemakkelijk en snel online. Heeft u vragen of wilt u eerst een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Grootvakstellingen in verschillende uitvoeringen

Grootvakstellingen zijn de allrounders in het stellingen segment. Ze zijn geschikt voor allerlei artikelen in verschillende formaten. Een webshop bijvoorbeeld, met producten uit verschillende segmenten, kan hier perfect mee uit de voeten! De stellingen zijn voorzien van legborden (staal, gaas, verzinkt of hout) en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hierdoor kan de draaglast per legbord oplopen tot 600 kg. en een maximale verdeelde draaglast van 4600 kg per sectie! Aanbevolen hoogtes zijn 2000 en 2500 mm. Hoger is niet gemakkelijk werken, omdat u er niet meer goed bij kunt. Een mogelijke uitkomst hiervoor kan zijn een opstapkruk of trap.

Eenvoudig en altijd uit te breiden

META grootvakstellingen worden al meer dan 25 jaar geproduceerd zonder ook maar één aanpassing aan het systeem. Hierdoor is het ten alle tijde mogelijk om uw systeem uit te breiden. Iets wat de meeste merken/leveranciers niet doen. Daarnaast kent ons systeem een groot aantal accessoires waardoor vele toepassingen mogelijk zijn. Ideaal om een combinatie met bijvoorbeeld een bakkenstelling, stellingkast of legbordstelling te maken!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-