Draagarmstellingen

Draagarmstellingen in alle soorten en maten!

Wij leveren draagarmstellingen van uitsluitend topmerken. Een draagarmstelling is de flexibele oplossing voor het liggend opslaan van lange goederen en materialen in of buiten uw bedrijfspand. Meta MULTISTRONG® is het draagarmsysteem voor alle soorten van langgoedopslag: van kleine compacte stellingen (enkel- en dubbelzijdig) tot  lichte en middelzware materialen. Onze zware draagarmstellingen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten en perfect voor zware profielen of grote pakketten. Het grootste voordeel van deze stelling is dat u alles kunt opslaan zonder hinder te ondervinden van staanders, dat wel het geval is bij palletstellingen.

Zware en lichte draagarmstellingen

De lichte uitvoering van META is ideaal voor een productiehal, magazijn of inpakafdeling, en geeft u snelle toegang tot uw voorraad. De stelling is leverbaar in vele varianten: enkelzijdig, dubbelzijdig, verstelbare armen, verschillende armlengtes (gelijke armlengte of worden korter naar boven toe). U zult versteld staan wat er mogelijk is. Een ingebouwde uitbreidingsoptie is toegevoegd zodat u ten alle tijde uw draagarmstelling kunt uitbreiden. Ook zijn de draagarmen dusdanig gemonteerd dat het ‘per ongeluk’ losraken niet mogelijk is.

Onze zware uitvoeringen zijn in diverse hoogtes beschikbaar. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig met diverse draaglasten. De armen gaan maar liefst tot 1200 mm lang en kennen een ongekend zware draaglast. Een ideale stelling voor bijvoorbeeld de opslag van hout of lange producten zoals kokers, staal en pallets.

In weer en wind!

Onze zware draagarmstellingen wordt enkel vervaardigd uit vuurverzinkt materiaal en volgens de normeringen: DIN 188000, RAL-RG 614/5 en BGR 234. Ook krijgt u bij elke langgoedstelling een officieel CE-keurmerk certificaat.  Andere merken werken enkel met chroom. Dit lijkt hetzelfde maar enkel de buitenlaag wordt dan verzinkt. Vuurverzinkt dringt door tot de kern van de stelling en is hierdoor veel sterker, steviger en bestand tegen schades of weersinvloeden. De kans op corrosie of roestvorming wordt geminimaliseerd tot een nulpunt. Ook zijn ze leverbaar met een dak waardoor uw draagarmstelling altijd gegarandeerd droog staat. Hierdoor kennen deze stellingen een tijdloze levensduur en is veiligheid 100% gegarandeerd.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-