Bandenstelling

META Bandenstelling

Voor een efficiënte en overzichtelijk opslag van (auto)banden in uw magazijn, werkplaats of garage is een META bandenstelling zeer geschikt. Bij 123 Magazijninrichting heeft u ruime keuze en zijn bandenstellingen verkrijgbaar in standaardhoogtes van 2000 mm t/m 2500 mm hoog. Het draagvermogen per niveau begint vanaf 150 kg. Montage is heel eenvoudig: U klikt de liggers in de staanders, eenvoudig en snel zonder gereedschap.

Flexibele en gebruiksvriendelijke bandenstelling

Deze bandenstelling is volledig verzinkt, eenvoudig verstelbaar en zelfschorend. Daardoor is de kwaliteit uitstekend en staat de stelling direct stabiel. Elk niveau biedt plaats aan set een van vier banden.

Een belangrijk verschil met META ten opzichte van andere systemen is de META ligger, welke speciaal is ontwikkelt voor de opslag van autobanden. Deze META ligger biedt optimale ondersteuning aan de opslagen autobanden, zodat vervorming van de banden voorkomen wordt. Dit betekent dat u niet maandelijks de autobanden hoeft om te draaien om ze in topconditie te houden.

Opslag voor meer dan alleen autobanden

Alles is mogelijk met dit modulaire opslagsysteem. Zo is deze stelling ook geschikt voor de opslag van velgen. Afhankelijk van uw opslagbehoefte en beschikbare ruimte kiest u de juiste bandenstelling. 123 Magazijninrichting levert naast een assortiment bandenstellingen ook andere magazijnstellingen. Zo is het mogelijk om u bandenstelling uit te breiden met bijvoorbeeld een bakkenstelling, legbordstelling of archiefstelling. Ideaal om zowel uw autobanden als klein materiaal in één stelling op te slaan.

Onze stellingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel gemakkelijk en snel online in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren over alle mogelijkheden!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-