Bakkenstellingen

META bakkenstellingen: Kies voor overzichtelijkheid en gemak:

Kent u het probleem, u heeft divers montagemateriaal in gebruik maar telkens is uw magazijn, werkplaats of productiehal een zooitje? Kijk dan eens naar onze allround bakkenstellingen. De Meta S3 bakkenstelling is een modulair systeem en zijn compleet inhaakbaar. Hierdoor komt er geen schroef of moer meer bij kijken. Daarnaast zijn deze zowel met als zonder voorraadbakken te leveren. Niet zeker hoeveel meter u nodig heeft? Geen probleem, de voorraadstelling is ten allen tijde gemakkelijk en snel uit te breiden door middel van aanbouwsecties.

Onze voorraadbakken kunnen tegen een stootje

Voorraadbakken gaan snel defect. Dit komt voornamelijk door het materiaal waar de bakken van zijn gemaakt. Onze stapelbare bakken zijn vervaardigd uit polypropyleen. Het belangrijkste hiervan is dat het bestand is tegen spanningen. Dit klinkt misschien gek, maar juist in kunststoffen speelt dit een grote rol. Het gaat hierbij om scheurvorming. Mocht u een keer een bak laten vallen dan is onze versie niet direct kapot. Ook kan het tegen verhitting waardoor deze bakjes ideaal zijn voor een omgeving waar veel gelast wordt. De bakken gaan jaren mee en verdiend de investering snel met gemak terug.

Minimale ruimte en maximaal rendement met onze bakkenstelling!

De legborden zijn om de 25 mm in hoogte verstelbaar en hierdoor bent u in staat de indeling van deze voorraadkast geheel naar eigen smaak in te richten. De legborden kennen een vakbelasting tot maar liefst 100 kg. (sectiebelasting zelfs tot 1100 kg.). Ideaal voor een grote voorraad. Het Metaclip S3 systeem is een zeer stabiel en flexibel systeem dat zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld een combinatie met een legbordstelling of autobandenstelling. Diverse opstellingen, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig zijn mogelijk. Ook is het mogelijk te kiezen voor een dichte en open achterzijde, of bijvoorbeeld een combinatie te maken met voorraadbakken in diverse afmetingen. Kortom, uw idee is ons project!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-