Menu

Autobandenstellingen

Bepaal zelf hoe uw autobandenstellingen er uit komen te zien!

Wilt u een meter voor het opslaan van uw winterbanden in uw garage? Of kiest voor een hoek of dubbelzijdige opstelling om een complete wand in uw bedrijfspand of werkplaats in te richten? Alles is mogelijk met dit modulaire systeem. Vele garages en autobedrijven gingen u al voor! Deze bandenstellingen zijn in standaardhoogtes verkrijgbaar van 2000 mm t/m 2500 mm hoog. Standaarddieptes voor autobanden en velgen zijn 400 en 500 mm. Het draagvermogen per niveau begint vanaf 150 kg. Zijn dit niet uw gewenste maten? Wij leveren alle maten op aanvraag. Neem hierover contact met ons op.

Geschikt voor meer dan alleen autobanden

Ook geen zin meer om telkens veel geld te betalen voor een dure opslag van uw zomer- of winterbanden? U denkt vast dat dit in eigen beheer goedkoper is en dit is ook zo! 123 Magazijninrichting biedt u autobandenstellingen aan, waaronder een groot aantal specifiek voor de garagebranche ontwikkelde stellingen zoals: (verrijdbare) bandenstellingen, velgenstellingen, ruitenstellingen of onderdeelstellingen. Alles is mogelijk met het volledig verzinkte META CLIP® systeem.

Een alleskunner voor uw werkplaats!

Aan onze modulaire autobandenstellingen is het ook mogelijk legbordstellingen toe te voegen! Zo maakt u van bijvoorbeeld uw velgenstelling ook deels een voorraadkast met bakken. Zeer praktisch om zowel uw autobanden als klein materiaal in een stelling op te kunnen slaan. Onze stellingen zijn direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig op te bouwen. Schroeven en moeren zijn verleden tijd. U klikt eenvoudig de stelling in elkaar en profiteert direct van extra ruimte binnen uw magazijninrichting. 

Wilt u meer informatie of onze stelling in levende lijve zien? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de verdere mogelijkheden omtrent deze stellingen en geven u graag een deskundig advies over alles betreffende uw complete magazijninrichting.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-