Archiefstellingen

Een veilige plek voor al uw documentatie

Een archiefstelling is niet meer weg te denken uit uw kantoor, werkplaats en/of archief. Ideaal voor het opbergen van al uw ordners, vertrouwelijke documenten, A4 mappen en overige documenten. De stellingen zijn volledig verzinkt en kennen een maximale capaciteit voor uw mappen. Daarnaast is de stelling snel en eenvoudig zonder gereedschap te monteren. U hoeft het alleen in elkaar te steken en uw ‘dossierkast’ is klaar.

Geen doorschietende mappen meer!

Elk basisveld of sectie wordt standaard geleverd inclusief vijf, zes of zeven legborden (afhankelijk van de hoogte). Uiteraard zijn extra legborden en/of accessoires los bij te bestellen. Wat ook handig is, is dat Meta automatisch eindaanslagen per sectie toevoegt zonder een meerprijs daarvoor te hoeven betalen. Dit ter voorkoming van het doorschieten van mappen aan de achterzijde van de stelling.

De legborden zijn om de 25 mm in hoogte verstelbaar en dus geheel naar wens in te richten. Wanneer u kiest voor een dubbele opstelling zijn deze automatisch verstevigd met schoorliggers. Al onze ordner stellingen zijn geschikt voor verankering door middel van de stalen voeten die zijn bijgevoegd.

Archiefstellingen voor meerdere doeleinden gebruiken?

Voordeel van het Meta systeem zijn de speciale schoorliggers met doorschuifbeveiliging. Hierdoor is het mogelijk om enkelzijdige stellingen aan beide zijdes te bedienen, zonder verschuiving van uw dossier. Ideaal als u in een open ruimte werkt. Een combinatie maken met bijvoorbeeld een legbordstelling of bakkenstelling? Onze Meta Compact archiefstellingen zijn eenvoudig verstelbaar en tevens uitbreidbaar met vele mogelijkheden. Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een basisveld archiefstelling te combineren met een aanbouwsectie vakkenstelling of legbordstelling. Bent u uw ordners vaak nodig en veranderen deze vaak van plek? Zoek dan niet verder en kies voor een unieke combinatie uit ons Meta assortiment voor een zeer scherpe prijs!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-