Intern transport

Intern transport in alle soorten en maten

Bij een magazijninrichting denkt u al snel aan palletstellingen en een heftruck. Echter uit de praktijk blijkt dat er veel meer nodig is om al uw werkzaamheden goed uit te voeren. Binnen een kantoorruimte een dossierwagen. Een steekwagen om binnenkomende vracht te vervoeren, magazijnwagens voor producten op de goede plek te positioneren, en zo blijken er nog vele opties qua intern transport die van pas komen.

Betaalbaar en gemakkelijk vervoer binnen uw magazijn!

Naast magazijninrichting is vervoer een belangrijk aandachtspunt om het werk en uw personeel gestroomlijnd te laten lopen. 123 Magazijninrichting denkt met u mee en heeft de beste opties voor intern transport geselecteerd. Van palletwagen tot opstapkruk. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit.

Niet gevonden wat u zocht?

Intern transport is een breed begrip. Zowel zware als lichte artikelen vallen onder dit segment. Bent u op zoek naar een product dat niet in onze webshop staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden dat deze productgroep allemaal te bieden heeft. Het voordeel is dat intern transport goed te combineren is met ons aanbod aan magazijnstellingen zoals legbordstellingen, draagarmstellingen of bijvoorbeeld met werkbanken. Voor ieder bedrijf kunnen wij een passende en betaalbare oplossing geven.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-