Contact

123 Magazijninrichting biedt u alles voor een complete en efficiënte inrichting van uw magazijn, werkplaats of opslagruimte. Door een samenvoeging van een drietal bedrijven, gespecialiseerd in de verkoop, montage en keuring van magazijnstellingen, is er in 2011 een unieke fusie ontstaan onder de naam: 123 Magazijninrichting.

123 Magazijninrichting in het kort:

  • Met meer dan 12 jaar ervaring bedienen wij onze klanten dagelijks met een goed product en een passend advies. Wij bieden uitsluitend producten van Nederlandse, Duitse en Belgische fabrikanten aan, om zo de beste kwaliteit en een lange levensduur te garanderen.
  • 123 Magazijninrichting heeft een uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, veiligheidsartikelen, transportmiddelen, kantoor- en kantinemeubilair. Het voordeel van een grote voorraad (21.000 m²) is een snelle levering en een optimale oplossing voor elke aanvraag.
  • Eigen monteurs en keurmeesters zorgen voor het monteren, demonteren, herstellen, verhuizen en keuren van uw magazijnstellingen.
  • Een alles onder één dak concept. Hét gemak van één aanspreekpunt, een vaste prijs en een kostenbesparende oplossing voor de complete inrichting van uw magazijn, werkplaats of opslagruimte.
  • Onze klantenservice is te bereiken van maandag t/m vrijdag: 08:00-17:00 uur. Dit zijn tevens onze openingstijden.

 

 

KvK nummer: 68321732

BTW-identificatienummer: NL857391446B01

Showroom

Magazijn

Industrieweg 12, Wierden

Stel hier uw vraag: