Draagarm

stelling 

Direct online kopen

Bij 123 Magazijninrichting vindt u een compleet aanbod draagarmstellingen van uitsluitend Duitse fabrikanten, om zo de beste kwaliteit en een lange levensduur te garanderen. Een draagarmstelling is een praktische en veilige oplossing voor het liggend opslaan van allerlei soorten lichte en zware goederen, zoals houtwerk, buizen en plaatmateriaal.

Mogelijkheden van een draagarmstelling

Een draagarmstelling heeft als basis L-vormige staanders waar armen in hangen. Dit zorgt een snelle toegang tot de opgeslagen producten, zonder hinder te ondervinden producten die in opgeslagen liggen

Onze draagarmstelling zijn verkrijgbaar in standaard uitvoeringen of volledig op maat te maken.

Handige en praktische uitbreidingsopties

Draagarmstellingen kunnen we in alle soorten en maten leveren, voor ieder product is er wel een oplossing die we kunnen bieden. Door het enorme assortiment magazijnstellingen en accessoires leveren wij van Magazijnstellingen.nl in iedere branche en voor iedere prijsklasse.

Eindstop leverbaar tegen afrollen van materiaal.

Een persoonlijk advies of direct online kopen?

Kenmerken van een draagarmstelling

Onze draagarmstellingen onderscheiden zich met een aantal specifieke eigenschappen. 

Klantreferenties

view more

Onze tips en advies

De juiste draagarmstelling kiezen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus dictum felis eu pede mollis pretium bibendum sodales.

Offerte aanvragen voor een draagarmstelling