Algemene voorwaarden
Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Zorgvuldigheid
123 Magazijninrichting B.V. besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op onze website. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Voor kennelijke fouten en type- of invoerfouten kan 123 Magazijninrichting B.V. nooit aansprakelijk gesteld worden.

Prijzen
De prijzen op onze website zijn weergegeven exclusief BTW. 123 Magazijninrichting B.V. behoudt zich het recht voor bij vergissingen en fouten de prijzen te herstellen. 123 Magazijninrichting B.V. zal hierbij de koper tijdig informeren en overgaan tot creditering van het reeds betaalde aankoopbedrag of tot overeenstemming te komen met de klant.

Informatie
Onze aandacht gaat uit om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website en de klantenservice pagina’s. Eventuele tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. 123 Magazijninrichting B.V. is niet aansprakelijk voor, en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen.

Acties
123 Magazijninrichting B.V. behoudt zich het recht voor om bij misbruik van kortingscodes, acties of andere vormen van misbruik, de klant te ontzien van zijn/haar aankoop.

Functioneren van de website
123 Magazijninrichting B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.

Gebruikers
Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is 123 Magazijninrichting B.V. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Copyright
Niets van de website van 123 Magazijninrichting B.V. mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. digitaal kopiëren, druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 123 Magazijninrichting B.V..


  • Onze klantenservice is geopend van ma. t/m vr. van 8.00 – 17.00 uur.
  • E-mail:  info@123magazijninrichting.nl
  • Tel:       +31 (0)546 – 433505
5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-