Stoelen

Comfortabel en een scherpe prijs, kan dat?

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van uw bedrijfspand en voor uw medewerkers. Het comfort van een stoel bepaalt een goede houdingen tijdens een vergadering, bespreking of pauze. Het dilemma is vaak dat nieuwe stoelen die comfortabel zitten en betaalbaar zijn, vaak niet te vinden zijn. U wilt toch ook dat uw personeel comfortabel van hun boterham kan genieten tijdens de pauze? 123 Magazijninrichting heeft hier een oplossing voor gevonden.

Stoelen van uitstekende kwaliteit

Wij bevinden ons in een markt waarin wij vaak uitstekende partijen nieuw of jong gebruikt kantoormeubilair zoals bureaus, archiefkasten en roldeurkasten  tegen komen. Dit meubilair is (zo goed als) nieuw en weinig gebruikt. Deze artikelen kunnen wij u tegen scherpe tarieven leveren. Dit is ook het geval bij onze stoelen. Vergaderstoelen, bureaustoelen, conferentiestoelen, kantinestoelen, een groot assortiment is leverbaar en alles volgens de nieuwe trends en ontwikkelen op kantoorgebied.

IJzersterk in het inrichten van uw bedrijfspand!

Wilt u naast stoelen ook bijvoorbeeld legbordstellingen, bakkenstellingen of een vakkenkast voor op kantoor? Dit is voor ons geen enkel probleem. Door te combineren levert dit nog meer voordeel op en kunt u alles naar eigen smaak bepalen. Neem ook eens een kijkje bij ons gebruikte assortiment palletstellingen, grootvakstellingen en legbordstellingen. Hier zit altijd wat voor u tussen en alles voor (ijzer)scherpe prijzen! Ons assortiment wisselt van tijd tot tijd. Ons aanbod in de webshop is altijd actueel. Staat er niks voor u tussen of heeft u iets anders nodig? Neem dan contact met ons op en wij laten u weten wat er allemaal mogelijk is.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-