Kasten

Kantoorkasten

Een opgeruimd kantoor zorgt voor een goede uitstraling en een fijne en rustige werkplek voor uw medewerkers. In ons assortiment vindt u verschillende kantoorkasten waarin u al uw documentatie eenvoudig kunt opbergen. Deze kasten zijn geproduceerd van ijzersterk metaal, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is! Stevige en draaiende of rollende deuren zorgen ervoor dat de kast makkelijk toegankelijk is. Tevens zijn onze kantoorkasten volledig afsluitbaar met een slot. Zo weet u zeker dat uw documentatie altijd veilig ligt opgeslagen.

Ruim aanbod kantoorkasten

123 Magazijninrichting beschikt over een ruim aanbod kantoorkasten. Zo hebben wij verschillende draaideurkasten in onze webshop, van zeer goede kwaliteit en standaard meegeleverd met legborden. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u alles op basis van uw eigen wens en smaak kunt kiezen. Is uw (kantoor)ruimte wat kleiner en beperkt? Dan is een roldeurkast een goed alternatief. Deze kast heeft als groot voordeel dat het geen openslaande deuren heeft en daardoor veel minder ruimte in beslag neemt dan een draaideurkast.

Geschikt voor verschillende doeleinden

Naast het opslaan van uw documentatie zijn onze kantoorkasten ook prima te gebruiken als archiefkast, voorraadkast of schoonmaakkast. Zoekt u extra opbergruimte voor het magazijn of werkplaats? Ons assortiment bestaat naast kantoorkasten ook uit magazijnstellingen, verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Heeft u vragen of wilt u eerst graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om te kijken wat er allemaal mogelijk is!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-