Kantineinrichting

Onze bureaus zorgen voor een beter werk rendement!

Uitstekende bureaus, een voordelige prijs in combinatie met een betere prestatie van de werknemer? Want wie wil dit nu niet? Onze bureaus zijn geschikt voor alle segmenten. Of je nou op kantoor zit, in een projectruimte of in een magazijn, onze tafels vinden altijd een geschikt plekje. Verkrijgbaar in verschillende maten en bieden ruimte voor al uw benodigdheden zoals documenten, kabels, beeldscherm en/of pc.

Volledige inrichting van uw kantoor en magazijn!

123 Magazijninrichting beschikt altijd over een assortiment bureautafels waarmee u alle kanten uit kunt. Bent op opzoek naar een voordelige bureautafel voor een werkplek in uw magazijn? Of wilt u graag een extra werkplek creëren? Alles is mogelijk, en allemaal voor zeer scherpe prijzen!

Al ons meubilair is goedgekeurd voor professioneel gebruik. Heeft u naast een bureau ook een bureaustoel en/of ladeblok nodig? Geen probleem, binnen ons assortiment kunt u ten allen tijde een volledige werkplek snel en eenvoudig samenstellen. Daarnaast zijn deze jong gebruikte meubelen ook zeer geschikt voor (een werkplek) binnen uw magazijninrichting.

Voordelige levering!

Voordelige levering door eigen transport. Doordat wij een eigen transportdienst hebben, betaalt u enkel voor het transport en niet voor de aantallen. Vul tijdens het bestelproces uw postcode in en u ziet direct hoeveel u betaalt.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-