Bureaus en tafels

Bureaus en tafels

Het kiezen van een bureau of tafel is belangrijk om een comfortabele en gezellige plek te creëren voor uw medewerkers zodat zij kunnen genieten van hun pauze. Om deze ruimte gezellig, maar wel praktisch en efficiënt in te richten is in onze webshop een divers aanbod aan tafels te vinden, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Deze tafels zijn van de beste kwaliteit en daardoor ijzersterk, duurzaam en tevens licht qua gewicht. Zo kunt u eenvoudig van opstelling veranderen of de tafels verplaatsen naar een andere plek binnen uw bedrijfspand.

Een complete kantine of werkplek inrichten

Ons aanbod tafels is zeer geschikt om uw kantineruimte in te richten, maar ook prima te gebruiken in bijvoorbeeld een vergaderruimte of voor het creëren van een (extra) werkplek in uw magazijn.Bent u op zoek naar een complete kantine- of magazijninrichting? Bij 123 Magazijninrichting vindt u naast kantinetafels o.a. ook kantinestoelen, magazijnstellingen en werkbanken. Ons assortiment is ruim en divers, zodat u alles op basis van uw eigen wens en smaak kunt kiezen tegen een scherpe prijs!

Direct online bestellen of een advies op maat?

123 Magazijninrichting beschikt over een groot assortiment en kan veel producten direct uit voorraad leveren. Met onze eigen transportdienst profiteert u van een voordelige en snelle levering. Heeft u vragen of wilt u eerst graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om te kijken wat er allemaal mogelijk is!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-