Toont alle 5 resultaten

Met een inklapbare steekwagen bespaart u ruimte!

Inklapbare steekwagens zijn niet meer weg te denken op plekken waar kratten, dozen of magazijnbakken van A naar B moeten worden vervoerd die te zwaar zijn om met de handen te tillen.

De inklapbare steekwagen is een transportmiddel voor dagelijks gebruik en zo ontworpen dat deze snel kan worden ingeklapt en opgeborgen worden in bijvoorbeeld een magazijnkast, berging of garage. Het opbouwbare model kan qua mogelijkheden exact hetzelfde als een vaste, universele steekwagen.

Waaruit bestaat een inklapbare steekwagen?

Inklapbare steekwagens bestaan uit allereerst uit het frame (vork en schep). De vork is in hoogte in te klappen en de schep klapt automatisch naar binnen. Dit betekent dat als de steekwagen ingeklapt is de dikte niet meer is dan 10 cm. Hierdoor kan je hem overal opbergen en past hij met gemak in een bijvoorbeeld een personenauto.

Met betrekking tot de wielen heeft u de volgende keuzemogelijkheden:

 • Rubber
 • Elastisch rubber
 • Kunststof

Kies voor rubberen wielen als u binnen werkt. Vervoert u ook buiten? Dan is de kans op een lekke rubberen band groter en raden wij u wielen van kunststof aan.

Uiteraard is elke steekwagen voorzien van de herkenbare stevige handgrepen om een juiste werkhouding te garanderen. Ook draagt dit bij aan de veiligheid en arbeidsproductiviteit binnen uw bedrijf en werkomgeving.

Een alleskunner ook voor het robuuste werk!

Opvouwbare steekwagens kennen een iets lager draagvermogen ten opzichte van standaard steekwagens. Desondanks is dit voor de meeste werkzaamheden meer dan voldoende. Wij leveren opbouwbare steekwagens met de volgende draaglasten uit voorraad:

 • 100 kg
 • 125 kg
 • 175 kg

Met deze draaglasten zorgt u er voor dat zware magazijnbakken of kleine pallets direct uit een palletstelling of van een werkbank gepakt kunnen worden en snel naar locatie worden gebracht.

Let wel: Opbouwbare steekwagens zijn minder goed geschikt om witgoed te vervoeren. Hiervoor adviseren wij u om naar ons assortiment universele steekwagens te kijken.

Opvouwbare steekwagen online kopen

123magazijninrichting.nl biedt u online een klein maar krachtig assortiment opbouwbare steekwagens aan. Dit heeft een reden. Wij leveren uitsluiting Nederlandse en Duitse kwaliteit.

Wij durven wel uit te spreken dat met de kwaliteit van de opvouwbare versie en normaal gebruik deze steekwagen een volledig leven mee kan!

Heeft u een opbouwbare steekwagen ergens anders online gezien maar deze komt niet terug in ons assortiment? Bel of e-mail ons en wij helpen ook met deze alternatieven graag verder!

Inklapbare steekwagens is niet het enige wat wij verkopen

Behalve inklapbare steekwagens leveren wij ook normale steekwagens en alles wat u nodig heeft voor uw magazijn. Hier bij moet u onder andere denken aan:

Maatwerk nodig?

Voldoet geen van onze online aangeboden opties aan uw wensen? Neem dan contact met ons op om te kijken of wij voor u een steekwagen op maat kunnen laten produceren. Deze steekwagens kunt u volledig naar eigen wens inrichten: afmetingen, draaglast, kleuren. Let wel: Maatwerk steekwagens kennen een vele langere levertijd ten opzichte van de normale of opbouwbare steekwagens, houdt hier rekening mee!

Wilt u meer informatie?

Twijfelt u tussen de aankoop van een universele of opbouwbare steekwagen? Of heeft u nog vragen voordat u over gaat tot aankoop? Geen probleem, onze medewerkers van de verkoop en van de klantenservice staan op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur voor u klaar.  Wij zijn snel bereikbaar via de chatfunctie rechts onderin uw scherm of via Whatsapp.

Tenslotte zijn wij ook via de traditionele kanalen (telefoon en e-mail) bereikbaar.

Een opvouwbare steekwagen ophalen?

Naast een webshop beschikken wij ook over een uitgebreide showroom waarin u onder andere onze opbouwbare steekwagens kunt zien en tevens gelijk kunt afhalen.

Heeft u hier interesse in? Neem contact met ons op en wij zorgen dat de juiste artikelen klaar staan om bezichtigd te worden.

 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
126,95
153,61  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
170,95
206,85  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
36,95
44,71  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
91,95
111,26  incl. btw
 • IJzersterke kwaliteit!
 • 2 jaar fabrieksgarantie!
95,95
116,10  incl. btw