Gebruikte palletstellingen

Gebruikte palletstellingen

Onze gebruikte palletstellingen zijn betrouwbaar, veilig en kunnen nog jaren mee. Het grootste verschil en voordeel zit hem in de prijs! 123 Magazijninrichting is al jarenlang een betrouwbare partner in gebruikte palletstellingen. Al onze gebruikte magazijnstellingen worden uitvoerig geïnspecteerd en grondig gecontroleerd op gebreken. Gebreken of schades worden direct vervangen door nieuw materiaal en hierdoor krijgt u een kwaliteitsproduct geleverd.

Ons gebruikte assortiment wisselt van tijd tot tijd. Deze pagina is vaak up to date, echter kan het zijn dat de partij die nu staat afgebeeld inmiddels al (deels) is verkocht. Interesse, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op!

Veiligheid staat boven alles

U zult misschien denken dat gebruikt materiaal eerder slijt en minder veilig is? Niets is minder waar. Voor de levering wordt alles geïnspecteerd, zodat alles al veilig is voor plaatsing van de stellingen. Na afloop zijn wij bovendien ook in staat uw magazijn te keuren. Onze volledig gecertificeerde keurmeesters zijn dagelijks op pad om elk magazijn te inspecteren en volledig goed te keuren. Ook denken wij graag met u mee om de veiligheid in uw magazijn te waarborgen en hoe u uw oppervlak optimaal kunt benutten.

Volledige inrichting van uw bedrijfspand

Door de driehoeksverhouding die wij u kunnen bieden (nieuw stellingen, gebruikte stellingen en montage) zijn wij in staat elk magazijn of bedrijfspand een volledige magazijninrichting te bieden en voor zeer scherpe tarieven! Daarnaast beschikken wij ook over (gebruikt) kantoormeubilair. U bent op zoek naar een goedkope bureaustoel of tafel voor in uw kantine of kantoor? Kijk dan eens bij onze kantoorinrichting en u zult verstelt staan wat wij u nog meer kunnen bieden.

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-