Een werkbank van 200 cm breed kopen

Bij 123magazijninrichting.nl bent u aan het goede adres om een werkbank van 200 cm te kopen. Voor een werkbank met een breedte van 200 cm bij kunt u online bij ons een META werkbank kopen. Naast ons standaard assortiment werkbanken kunt u ook een werkbank van 200 cm op maat gemaakt kopen. Hiervoor heeft een drietal opties:
  • META Clip werktafel 200 cm breed, bestaande uit twee secties
  • Stow werkbank op maat 200 cm breed, op maat gemaakt
  • Stow werkbank op wielen 200 cm breed, op maat gemaakt
Maar heeft u er wel eens over nagedacht dat er veel meer opties zijn dan enkel een werkbank met een breedte van 200 cm?

Een grotere of kleinere werkbank bestellen?

Om uw ruimte optimaal te benutten moet een aantal vragen van tevoren beantwoorden: Bekijk dan eerst de ruimte die u beschikbaar heeft in uw werkruimte. Soms is dit kleiner of groter dan 200 cm en kunt u kiezen voor een andere werkbank, bijvoorbeeld een Stow werkbank. Deze standaardmodules kennen een ongekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn verkrijgbaar in drie standaard afmetingen qua breedte:
  • 180 cm
  • 270 cm
  • 360 cm
Denk daarna goed na of u materialen zoals gereedschap, een bankschroef of voorraadbakken plaatst op de werkbank. In dat geval is een iets dieper werkblad erg handig omdat u niet in de problemen komt met het werkoppervlak. Is dit het geval? Kies dan voor een werkblad van 105 cm in plaat van 95 cm.  
Stow werkbank op wielen met ladeblok
 

Creëer extra opbergruimte met een opzetstuk!

Een werkbank van 200 cm hoog kunnen wij ook leveren. Een werkhoogte van 200 cm bestaat niet. Om toch in de hoogte genoeg opslag te kunnen bieden kunnen wij werkbanken met een opzetstuk leveren. Een Stow werkbank of een werkbank op wielen inclusief een opzetstuk van 100 cm is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee heeft u voldoende werkruimte en krijgt u maar liefst twee niveaus voor het opbergen van voorraadbakken, gereedschap of inpakmateriaal er bij geleverd.

Advies nodig?

Bestel onze werkbanken direct online en profiteer van onze lage prijzen! Wilt u meer informatie of een advies welke maat voor u geschikt is? Bel of e-mail ons! Tevens zijn wij ook via de chat of Whatsapp bereikbaar.