Garantie

Op ieder artikel dat u bij 123 Magazijninrichting B.V. koopt heeft u recht op wettelijke garantie. Deze garantie houdt in dat een product bij levering in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Daarnaast heeft u bij veel producten recht op fabrieksgarantie, dit is een aanvullende garantie op de wettelijke garantie waar u altijd recht op heeft.

Bij ieder product wordt de garantietermijn weergegeven, ook wel genoemd de fabrieksgarantie. Deze garantie geldt alleen voor product- en of fabricage fouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Dit ter beoordeling van de betreffende fabrikant van het product. Wanneer een door u besteld product defect gaat binnen de garantietermijn, neem dan contact met ons op. Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden indien mogelijk hersteld door ons.

Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we u een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug

5 jaar garantie

Wij bieden u 5 jaar garantie op nieuwe producten. Voor tweedehands producten geldt een speciale garantietermijn.

Garantie aanvraag

U kunt uw garantieaanvraag mailen naar info@123magazijninrichting.nl Voor een garantieaanvraag zijn wij het volgende van u nodig:

  • Bedrijfsnaam / Persoonsnaam
  • Uw adres gegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw order en/of factuur nummer
  • Korte beschrijving van het probleem, en indien mogelijk foto’s
5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-