Menu

Werkplaatsinrichting

Met onze werkplaatsinrichting is werken nog nooit zo makkelijk geweest!

Op zoek naar een complete werkplaatsinrichting voor bijvoorbeeld uw garage, winkel, sportvereniging of uw hobbykamer? Dan bent u bij ons aan het goede adres! In het assortiment van 123 Magazijninrichting vindt u alle benodigdheden. Wij hebben de beste producten voor u geselecteerd en zijn hierdoor in staat een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan te kunnen bieden voor de inrichting van uw werkplaats. Eenvoudig en snel te bestellen in onze webshop. Daarnaast kunnen deze voordelig geleverd worden. 

Geen zorgen meer over gebrek aan ruimte

Problemen met kromtrekkende platen of dat uw werkbank het gewicht niet aan kan wat er op wordt gepakt? Bekijk dan onze werkbanken. Voorzien van houten c-dur blad. Niet te verwarren met spaanplaat overigens. Deze platen trekken niet krom, kan tegen spatwater en bieden maar liefst een draaglast van 2000 kg.! Wilt u de werkbank niet telkens op dezelfde plaats hebben staan? Optioneel zijn er gelagerde wielen (bokwielen, zwenkwielen, eventueel met rem,) te installeren. Hierdoor kunt u de werkbank overal neerzetten.

Altijd verzekerd van veiligheid, flexibiliteit en comfort!

Met onze gereedschapswagens bent u altijd verzekerd van een veilige plaats voor uw gereedschap en heeft u dit altijd bij de hand. De gereedschapswagens zijn praktisch ingesteld en bieden genoeg ruimte om alles strak en overzichtelijk op te bergen. Ook wel eens zin om zittend te werken? Onze ergonomische stoelen en krukken bieden uw comfort tijdens het werken wat u nergens anders vindt. U kunt uw werkplaatsinrichting eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. Wilt u het in levende lijve bewonderen? Kom langs en ervaar de kwaliteit van onze producten zelf in onze showroom. Heeft u een idee, maar u weet niet of dit mogelijk is of weet u niet waar u moet beginnen? Neem contact op of vraag een offerte bij ons aan. Uw idee is ons project!

5 jaar garantie Op al onze producten
alles onder 1 dak Magazijninrichting, montage en magazijnkeuringen
Magazijnkeuringen Al vanaf € 150,-